Eladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobás
24 900 000 Ft
622,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobás
Eladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobás
24,9 M Ft
622,5 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 631 1565
ReferensGrezner Balázs
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Józsefvárosban, 1+1 szobás

40 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a 8.ker. Teleki László téren egy átlagosan jó állapotú, 40 m2-es, 2 külön nyíló szobával rendelkező, földszinti, kimondottan világos lakás!

Az ingatlan részben felújított, a nagyobb szobában galéria található. Fontos részlet, hogy a padló és a falak szigetelve lettek, emiatt a lakás tökéletesen száraz és a fűtés költsége nagyon kedvező, a konvektoros gázfűtés átalánydíja mindössze havi 8.500 Ft!

A ház gondozott, tiszta, rendszeresen karbantartott épület, jó lakóközösséggel. A házban élnek idősebb és fiatal lakók is, és összességében mondhatjuk, hogy ez egy nagyon nyugodt, csendes ház.

A közlekedés nagyon jó, a villamosmegálló a házzal szemben van, így percek alatt elérhetjük vele a Blaha Lujza teret és vele a 2. metróvonalat, valamint a 4-6 villamost., vagy a 4. metróvonalat a II. János Pál pápa téren!
Rengeteg parkolóhely van a téren, így könnyen találhatunk az autónknak helyet.

Az infrastruktúra tökéletes, a Teleki téri piac pár perces sétával elérhető és a téren van egy G-Roby szupermarket, valamint egy Lidl diszkont is. Általános iskola és gimnázium a háztól 1 sarokra található.

A lakást ajánljuk akár hosszú távú bérbeadásra, akár saját célú használatra, egyedülállóknak, pároknak, vagy 1-2 gyermekes családoknak!

Ebben az árkategóriában kimondottan kevés jó állapotú, 2 külön nyíló szobás téglalakás van - tiszta, rendes házban, jó közlekedési és bevásárlási lehetőségekkel - ezért jöjjön el mielőbb, nézze meg és ha megfelel a céljainak, ne gondolkozzon sokat!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: földszint

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020