Budapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobásBudapest lakás eladó, 3 szobás
Budapest lakás eladó, 3 szobás
54 000 000 Ft
562,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 3 szobás
Budapest lakás eladó, 3 szobás
54 M Ft
562,5 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
ReferensGrabant János
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 3 szobás

96 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest VIII. kerületében található, Kiss József utcában egy 3. emeleti, 96 nm-s lakás. Két bejárattal rendelkező ingatlan hihetetlen lehetőségeket rejt magában, hiszen elrendezésének köszönhetően két jó méretű lakás is kialakítható, de jelen állapotában is tökéletesen hasznosítható. A tulajdonosok műszakilag és esztétikailag folyamatosan karban tartották, így jó állapotnak örvend. Fűtését gázkonvektorok biztosítják, míg az utcafronti szobába egy légkondicionáló is beszerelésre került. Az itt lakók további kényelméért és biztonságáért egy összetett riasztórendszer felel.

Jelenlegi elosztását tekintve megtalálható egy Bezerédj utcára néző szoba, egy hall, egy belső udvarra néző hálószoba, egy külön nyíló wc, egy tágas konyha étkezővel, egy gardrób szoba, egy kamra, egy fürdőszoba, egy tágas előszoba és egy közlekedő is. Az ingatlanban egy főfal található, így tökéletesen alakítható bármilyen hasznosítási forma alapján.

A 4 szintes társasház a Kiss József utca és a Bezerédj utca sarkán található. A liftes házban a teljes elektromos hálózat ki lett cserélve, a gáz rendszert és a tetőt pedig felújították. Ezek a korszerűsítési munkálatok jól mutatják a tulajdonosok és a közös képviselet jó összhangját. A lakók kifejezetten csendesek és kulturáltak. Az ingatlan tulajdonosa regisztráció után ingyen parkolhat az egész kerületben.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van, hiszen a házból kilépve Blaha Lujza téri metró és 4-6-s villamos megálló 450 m-re, II. János Pál pápa téri metró megálló pedig 300 m-re, a Keleti pályaudvar pedig 580 m-re található, így a város főbb pontjai pár perc alatt elérhetőek. A mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok mint megtalálhatóak a közelünkben.

Hívjon bizalommal!

  • gáz (konvektor)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020