Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobás
22 900 000 Ft
497,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobás
22,9 M Ft
497,8 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 70 362 7258
ReferensSályik Bálint
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, Józsefvárosban, 1+1 szobás

46 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A VIII. kerület, Csarnoknegyedben a Magdolna utcában kínálunk eladásra egy két szintes téglaépület legfelső emeletén egy 46m²-es, 1 szoba-hallos, galériával felszerelt, déli fekvésű, világos, felújítandó lakást.

 

Az ingatlan a társasház legfelső emeletén van, tulajdoni lap szerint 46m2-es [lézeres mérés alapján 48m2], 1 szobás és hallos, belmagassága 3,5m, fűtése gáz-cirkó. Elosztása szerint előszoba, konyha, fürdő és egy hatalmas 31m2-es szoba hallos elrendezésre kell számítanod. Itt azonban ne álljunk meg, mert a lakáson belül gyakorlatilag az összes fal bontható válaszfal, és ha már egyébként is ki fogod pofozni a lakást, miért ne gondolkodjunk valami másba. A jelenlegi 9.6m2-es konyhából ki fogsz tudni alakítani egy kényelmes, csendes belsőudvarra néző hálószobát és a majd azonos alapterületű hallból pedig egy étkezős konyhát lehet varázsolni. A közös helyiségek, mint a 3.6m2-es előszoba és 3.9m2-es fürdő elrendezése gyanítom változatlanul fogod hagyni.

 

A halszálkás parkettával burkolt szobában egy 10.5m2-es galéria is található, azonban ennek a leszerelése nem lesz rakéta tudomány. Ez azért is megfontolandó, mert a lakás világos déli fekvésű, így a növényeid biztosan nem fognak meghalni, de lehet be kell miatta áldozni a galériát. Ha szereted a nagy belmagasságot [3.5méter], akkor itt biztosan jól fogod magadat érezni. Lakók vegyesen idősebbek és fiatalok, tapasztalataim szerint az elmúlt években egyre több fiatal vásárol magának lakást a kerületben szóval, ha szerencséd van haveri társaság sem lesz messze.

 

 

Finanszírozás

Ingyenes tanácsadás formájában segítünk megtalálni a számodra legkezdvezőbb hitelkonstrukciót.

 

Műszaki

A ház tégla építésű, lifttel nem rendelkezik.

Fűtése gáz-cirkó, egyedi méréssel. Közös költség: 17.000.-Ft, ami tartalmazza a takarítást, ház biztosítását, szemét szállítást, felújítási alapot. Fa nyílászárók Egyedi mérőórák
 

Környék

Közelben a kerületben közkedvelt Tavaszmező utca, ahol a környék legfinomabb kávéját is szürcsölgetheted a Műteremben, vagy a Nem Adom Fel kávézóban. Sőt az éppen megújuló Horváth Mihály tér is laza sétatávolság, ahol telente kerületiként fillérekért húzhatsz a lábadra korcsolyát. Belvárosi elhelyezkedése miatt 5 perces sétatávolságra minden elérhető közelségben van. Boltok, gyógyszertárak, orvosi/állatorvosi rendelő, kimeríthetetlen infrastruktúra, mégis egy alacsonyforgalmú csendes mellékutcában. Nagyobb bevásárláshoz javaslom a Rákóczi téri csarnokot, ahol mindent meg fogsz találni.

 

Közlekedés

A felújítás alatt álló Horváth Mihály térről 83-as trolival és a 9-es busszal 2 perc alatt kiérsz a körútra, de még az M4 metró sincs vészes távolságra. 8 perc sétával körút, 4-6 villamosok, éjszakai közlekedés.

 

Ajánljuk

Ajánlom Neked, amennyiben fontos szempont a választásod során, ha első lakásodat vásárolod és van szemed ahhoz, hogy milyen szuper tereket lehet itt Neked és a növényeidnek kialakítani.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 2. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021