Eladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás BudapestEladó 1 szobás lakás Budapest
Eladó 1 szobás lakás Budapest
109 700 000 Ft
962,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Budapest
Eladó 1 szobás lakás Budapest
109,7 M Ft
962,3 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 1 701 3395
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensHolló Zoltán
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Budapest

114 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó a VIII. kerület Palotanegyedben a Somogyi Béla és a József körút összefonódásában egy 114nm-es (72nm+42nm), egyedi stílusban kialakított loft lakás.

Igazán érdekes és nem mindennapi élmény lehet, egy ilyen ingatlan tulajdonosának lenni, hiszen ritkán adatik meg az embernek, hogy olyan lakásban éljen, amit egyébként csak a nagy Hollywood-i filmekben vagy magazinok címlapján láthatunk.
Nálunk csak pár éve jelentek meg loft stílusú lakások és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek azok a lakások, ahol lehet játszadozni a terekkel, formákkal és a kiegészítőkkel. Így lehet egy csónakot felrakni a mennyezetre és lámpának használni, így lehet egy légtérben a konyha-nappali-dolgozó és hálószoba, így lehet egy függőfolyosó a nappali felett és így lehet moziteremmé alakítani a lakást és filmnézés közben főzőcskézhetünk és együtt lehetünk a családunkkal vagy a barátainkkal.

A lakásban sok okos ötlettel találkozhatunk, mint a kétkörös fűtési rendszer, amikor külön kezeljük a hidegburkolat alatt lévő padlófűtést a többi helyiségben lévő fűtőtestektől, a 12 személyes asztallá alakítható konyhasziget vagy az elektromos, mennyezetről leengedhető bárszekrény.

De az épület sem mindennapi, ahol a lakás található, hiszen ebben az 1895-ben épült, eklektikus bérház lépcsőházának mennyezetén látható az az alkotás, amely egy angyalt és egy napórát ábrázol és ami miatt hívják ezt az épületet „Angyalos háznak”.

Közlekedés szempontjából a 4-6-os villamos miatt, a Blaha Lujza tér és a megújult Rákóczi tér miatt nagyon ideális, hiszen könnyedén eljuthatunk bárhová a városban.

Belmagasság: 4,6méter
Közös költség: 15.500Ft
Ára: 109.700.000Ft

Várjuk megkeresését!

Remax Professionals csapata

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020