Eladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobásEladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
22 100 000 Ft
491,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás
22,1 M Ft
491,1 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0562
ReferensMaglóczki András
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, 1 szobás

45 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapesten egy 45 nm-es ingatlan, amely akár 85 nm-re is növelhető mindössze 22.100.000 Ft-ért? LEHETSÉGES!

Remek lehetőség családoknak és befektetőknek egyaránt.

Képzelőerőnket bekapcsolva nézzük a képeket!

Lehet, hogy most még csak egy üres nagy teret lát, de a közel 5 méteres belmagasságnak köszönhetően én máris a 45 nm-ből egy hatalmas 80nm-esre növelt lakást látok, amelyben mindent saját kedvünkre alakíthatunk, ahol biztos, hogy tégláig lett bontva, ahol tényleg újak a vezetékek a falakban, ahol nincsenek rejtett hibák és ahol mi engedhetjük az első pohár vizet a konyhánkban.

Mi döntjük el azt is merről szeretnénk megközelíteni a lakást, ugyanis van bejárat az utca felől, illetve a belső udvar felől, de ha úgy szeretnénk akkor a szomszédos mellékutcából is nyithatunk egy ajtót.
Alul kényelmesen elfér egy nagy amerikai konyhás nappali+fürdőszoba, még az emeleten akár 3 hálószoba is, így egy nagy család számára ideális később pedig akár 2 generációssá alakítható, mivel az alsó és a felső szintet külön bejáratúvá alakíthatjuk.
Csendes a ház is illetve egyirányú az utca, így az is.

Ha képzelőerőnk szabadságra ment, kérhetjük lakberendező segítségét, aki a maximumot fogja kihozni az ingatlanból, az Ön igényeinek megfelelően.

Jöjjön el, nézze meg és mondja el Ön, hogyan alakítaná ki belőle álomotthonát!

Befektetőknek szintén sok lehetőséget rejt a kettéválasztva 45nm+40nm-es ingatlan nagysága miatt is. Akár 4 minigarzont is ki lehet alakítani benne vagy egy konyhás,2 fürdős 4 hálós lakást. Kiadás szempontjából mind a két variáció tökéletes és mivel a környék egyetemekkel jól ellátott, így az igény is nagy az albérletekre.
Vagy alul műhely/ üzlethelyiség, felül raktár/lakrész.

Hogy mit kezdünk egy ilyen remek áron lévő ingatlannal, annak már tényleg csak a képzeletünk szab határt!

A munkálatokat akár azonnal el lehet kezdeni.

A háznak van megtakarítása, amelyből a külső homlokzat felújítását tervezik,ezt a következő közgyűlésen fogják megszavazni/megbeszélni.
A környék újjászületése zajlik, az utcában építkezések folynak, a környék dinamikusan fejlődik.

Keressen bizalommal, hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021