Eladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
33 000 000 Ft
550 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
33 M Ft
550 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0569
ReferensBánzi Richárd
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Nagypolgári életérzés a Kálvária téren!

Eladóvá vált a a Kálvária téren egy 60 négyzetméteres, második emeleti, udvari nézetű lakás egy szépen felújított jó állapotú, liftes épületben.
A Kálvária tér a VIII. kerület egyik központi területe, jó tömegközlekedés és infrastrukturális ellátottság jellemzi. Itt található a közelmúltban, igényesen felújított dupla udvaros épület. A második emeltre lifttel jutunk fel, a körfolyosón végighaladva a második udvar sarkában található a szóban forgó lakás, tehát az ablakok előtt nincs eljárkálás.
A lakásba lépve rögtön átérezzük a hatalmas tereket (köszönhető ez a közel 4 méteres belmagasságnak). A lakás jelenlegi elrendezésében és állapotában is lakható, hasznosítható, de egy esetleges átalakítással, modernizálással még otthonosabbá tehető.
A lakásba lépve tágas előteret találunk, ebből nyílik az ablakos fürdőszoba, a szintén ablakos 9 nm-es konyha, és az egyik szoba is. A szobába lépve érdekességként jegyzem meg, hogy több oldalra is van ablaka, tehát egy az udvari rész felé egy pedig a ház mögötti részen lévő beépítetlen területre.
A fűtésről gáz gondoskodik, a fürdőben és a konyhában konvektor, a szobákban pedig Héra cserépkályha. A közös költség 14.000 Ft a többi költséget (Víz, villany, gáz) egyedi mérő órák alapján fizethetjük fogyasztás szerint.
Ajánlom családok számára, mivel átalakítás után akár három szobás lakást is lehet belőle csinálni, befektetőknek pedig azért ajánlom, mivel a környéken elég sok albérlet kereső van.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

immo1per adatvedelem

  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 4. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021