Eladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobásEladó, Budapest, 2+2 szobás
Eladó, Budapest, 2+2 szobás
48 000 000 Ft
527,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 2+2 szobás
Eladó, Budapest, 2+2 szobás
48 M Ft
527,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 393 9415
ReferensErdélyi Máté
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 2+2 szobás

91 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Keleti pályaudvar közvetlen közelében kínálok eladásra egy 90 nm-es, 2. emeleti, csendes, 2+2 szoba+konyhás 3,8 méteres belmagassággal rendelkező felújítandó lakást. A lakás a MÁV-házban található. A környék infrastruktúrája kitűnő: a társasház bejárata előtt busz-, troli- és metrómegálló található, szemben pedig a Keleti pályaudvar impozáns épülete magasodik, így közlekedési eszközként a vonat is rendelkezésre áll. A környéken kisbolt, iskola, kórház stb. sétálva vagy pár perc utazással elérhető, ezért a lakás mind saját, mind befektetési célra tökéletes. A lokációnak köszönhetően nagyon könnyen kiadható hosszabb és rövidebb távra is. A társasház felújított, folyamatosan karbantartott. A lakás kelet-nyugati tájolású, belső ablakai nyitott, világos körfolyosóra, külső ablakai a Kerepesi útra néznek. A bőséges terekkel rendelkező ingatlan családi otthonnak saját célra, vagy befektetésként, 4 szobás kialakítással bérbeadásra, illetve irodakénti is hasznosítható. Az ingatlan per- és tehermentes.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020