Budapest, VIII. kerület Bíró Lajos utcaBudapest, VIII. kerület Bíró Lajos utcaBudapest, VIII. kerület Bíró Lajos utcaBudapest, VIII. kerület Bíró Lajos utcaBudapest, VIII. kerület Bíró Lajos utcaBudapest, VIII. kerület Bíró Lajos utca
Budapest, VIII. kerület Bíró Lajos utca
51 900 000 Ft
850,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Budapest, VIII. kerület Bíró Lajos utca
Budapest, VIII. kerület Bíró Lajos utca
51,9 M Ft
850,8 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 552 3166
ReferensJoóné Breznay Beatrix
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VIII. kerület Bíró Lajos utca

61 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tökéletes helyszín - nyugodt környék, mindenhez közel!

A városrészre jellemzően kétszintes, több mint száz éves védett épületekből, nyugodt, tiszta utcákból, békés családi házakból áll. A nagyrészt zsákutcákkal övezett, csökkentett forgalmú, ősfás környék igazi gyöngyszem a dinamikusan fejlődő főváros forgatagában.
Az 59 lakásból és 3 irodahelyiségből álló társasház, egyedülálló belvárosi panorámával rendelkező lakásai magas műszaki tartalommal felszereltek.
Hőszivattyús fűtési rendszer = akár 75%-os megtakarítás a rezsiben. A fenti szempontok miatt a lakások értékállósága hosszútávon biztosított!
A hamarosan 10 milliárd forint állami támogatásból megújuló Népliget tökéletes lehetőséget nyújt munka utáni, vagy hétvégi sportoláshoz, családi piknikekhez.


A fizetési feltételek személyre szabottak, akár a 20-80%-os konstrukciót is el tudjuk érni. Pénzügyi közvetítő kollégánk díjmentesen segít megtalálni az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot a piacon. Kérjük, elérhetőségeinken jelezzék ez irányú igényüket!
Az épület bankhitelből épül. Az Ön által befizetett összegek, egészen a lakás birtokba adásáig, egy zárolt bankszámlán lesznek, így Ön semmilyen kockázatot nem vállal.

  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021