Eladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, BudapestEladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, Budapest
Eladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, Budapest
27 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, Budapest
Eladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, Budapest
27,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0571
ReferensPopovics József
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás, Palotanegyedben, Budapest

26 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy igazi kis kuckó a Baross utcában. Aki bele szeretne csöppeni a városi élet pezsgésébe, de egy csendes kis lakást szeretne, ahol megpihenhet a nap végén, akkor ne keressen tovább, megtalálta!

A lakásba (26nm) lépve a konyhába találjuk magunkat, ahol baloldalt a konyhapult, jobb oldalt egy reggeliző pult kapott helyet, ezzel is kihasználva a teret. A konyhából tovább mehetünk a fürdőbe, ahol toalett és egy beépített zuhany vár minket, vagy a nagyszobába, ahol egy közel szoba nagyságú galérián hajthatjuk álomra a fejünket, még lent akár nappalinak akár másik szobának használhatjuk a teret. A lépcső alatt egy beépített szekrény segít minket a pakolásban, ami harmonika ajtóval takarja el a tartalmát és beépített világítása is van, valamint a szobába több spot lámpa is be lett szerelve így igazán világossá varázsolja az életteret. A szoba nagy ablaka a galériához is felnyúlik, belső udvarra néző, így maximális nyugalmat biztosít. A galéria váza vasszerkezet, alulról gipszkarton teszi esztétikussá, felülről laminált padló réteg teszi barátságossá a padlót és szintén vasból, korláttal is el lett látva, így igazán biztonságos. A szoba melegét gázkonvektor biztosítja.

A Harminckettesek tere mindössze 1 perc gyalog, ahonnan a 4-es 6-os villamos, illetve a 9-es busz és a 83-as troli is elérhető, a Corvin Pláza (és a Corvin negyedi M3-as metró) gyalog 5 perc.

A lakáshoz tartozik egy pince is. Közös költsége 7000 Ft/hó, minden egyedi mérővel ellátott.
A lakás kényelmes kis családoknak, pároknak vagy egyedülállóknak egyaránt.

Keressen bizalommal, hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021