Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utcaEladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utca
Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utca
59 850 000 Ft
950 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utca
Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utca
59,9 M Ft
950 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 351 9782
ReferensHajdrik Mihály
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2 szobás lakás Erzsébetvárosban, Budapest, Király utca

63 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

RITKASÁG!!!

RÖVID TÁVÚ LAKÁSKIADÁSRA TÖKÉLETES BEFEKTETÉS A GOZSDU UDVARTÓL 50 MÉTERRE!

Eladó egy magas emeleti, utcai nézetű 63 m2-es ingatlan a Gozsdu udvartól mindössze két sarokra, a Király utca szívében.

Az ingatlan teljes körűen felújított, és alkalmas a rövid távú bérbeadásra, melyet az épület szervezési működési szabályzatban engedélyeznek.

Utcai nézetének köszönhetően rendkívül világos, a harmadik emeleti elhelyezkedése miatt, pedig a központi lokáció ellenére abszolút csendes.

A bejárati ajtón belépve egy tágas előszobába érkezünk, itt található jobb kéz felé a gépesített konyha is. Tovább haladva jobbra a fürdő és a két szoba található, a nappali és a hálószoba ablakai az utcára néznek.

Az épület állapota és a lakóközösség kifejezetten jó, a közös költség a rövid távú kiadás többletköltségével is csak 20.000 Ft.

A lakás jelenleg is rövid távú kiadással üzemel, akár ennek megtartásával együtt is megvásárolható.

A környék kitűnő, az Andrássy út és az Opera egy sarokra található, a Gozsdu-udvar és a szórakozó negyed két saroknyi távolságban.

Tökéletes lehetőség befektetők számára, vagy annak aki a belváros nyüzsgő szívében szeretne élni, de mégis egy nyugalmas épületben.
Duna House - A méret számít!
PIACVEZETŐ ORSZÁGOS HÁLÓZAT!
Hasonló ingatlanok nagy számban a kínálatunkban!
Ingatlan - Hitel - Biztosítás
Mindent egy kézből!
HÍVJON MOST!

  • elektromos
  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021