Lakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteresLakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteres
57 900 000 Ft
732,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteres
Lakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteres
57,9 M Ft
732,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 775 2655
ReferensWeitzel Róbert
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Lakás eladó Budapest, Erzsébetváros Király utca 73., 79 négyzetméteres

79 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Az ingatlan 15 éve teljes körűen felújították. Felújításra került minden elektromos- és vízvezeték, illetve a konyha is új tágasabb helyre került. Ekkor került kialakításra a nappali mellett 2 hálószoba is, amely jó funkciót ad a lakásnak. Az ingatlan különlegessége, hogy a legtöbb polgári lakással ellentétben az udvari oldala is napfényes (ahol a konyha található).

Kiemelkedő belmagassággal (4,2 méter) rendelkezik az ingatlan, a fűtésért 2 db tökéletesen működő csodás cserépkályha felel, amelynek állagát megóvták. A konyhában egy konvektor is helyet kapott.

A brit tulajdonos jó barátja Marcus Goldson - az elismert festőművész, akinek a falfestményei egyedi hangulatot varázsolnak a lakás szobáiba. Igény szerint a következő tulajdonos megtarthatja a faldekorációkat.
A konyhában egy egyedi tervezésű, az ingatlan hangulatához illő konyhabútor kapott helyet.

Az ingatlan elosztása nagyon kedvező: egy nagyobb és egy kisebb hálószobából, egy hatalmas nappaliból - melyben van egy kényelmes méretű állógaléria - és egy tágas, ebédlős konyhából áll. A konyha mellett egy kis dolgozó sarok is helyet kapott mely egész nap nagyon világos a hatalmas ablak és déli fekvésnek köszönhetően. A fürdőszobába a konyhából és az egyik hálószobából is nyílik ajtó.
Lokáció szempontjából kedvező a lakás elhelyezkedése, az Erzsébet körút mindössze 2 perc sétára található.

A társasház gazdag történelemmel és múlttal bír. A lakás szomszédságában a Király utca 71-es szám alatt nyitották meg 1903-ban a Király-színházat. A színház öltözőinek, irodáinak és a jelmeztervezésnek adott otthont a 73-as szám alatt található épület, ahol a lakás is található.

Az ingatlan jó elosztása miatt tökéletes pároknak vagy kisgyermekes családok számára. A lakás per- és tehermentes.

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020