Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobás
52 900 000 Ft
826,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobás
52,9 M Ft
826,6 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2534
ReferensFerge Imre
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Kazinczy utca 30., 2+1 szobás

64 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálunk belső Erzsébetváros Kazinczy utcában, egy 64 nm-es első emeleti 1+2 félszobás lakást.
kívül belül szép állapotban lévő, túlzás nélkül Erzsébetváros egyik ékkövében, nem a földszinten, de nem is a második emeleten, néhány lépcsőfordulónyira, ennél csöndesebb belvárosi lakás már nem is lehet......
A lakást a lépcsőházból, egy zárt folyosón keresztül érjük el, onnan nyílik a zöldre tájolt folyosó, mindössze két lakással, a folyosó végén a lakás melett, egy privát tároló helyiséggel, ami szintén a lakáshoz tartozik.


Elosztása.
A lakásba lépve, a közlekedőből nyílik, a különálló ablakos konyha az egyik irányba, míg vele szemben, a jól bútorozható, zöldre néző hálószoba.
Tovább haladva jutunk el a zuhanyzós fürdőbe, ami szintén ablakos, vele szemben, a gardrób helyiség, a maga több mint 3m-es belmagasságával, sok lakás hiányát szenvedi a méretes gardróbnak.

A közlekedő végén nyílik a nappali a két szárnyú felújított, polgári ajtókon keresztül, ami a csöndes és egyben világos, belső udvarra néz két dupla ablakkal.
A nappaliból nyílik egy további tágas hálószoba.

A felújítás során, az ablakok és a bejárati ajtó új műanyag hő és hangszigelt nyílászárókra lettek cserélve, a villanyvezetékek újra lettek húzva, a víz vezetékek szintén scerélve lettek, a beltéri ajtók fel lettek újítva, így megőrizte polgári jellegét a lakás.
A fürdőszobában olasz csempe burkolatok lettek beépítve, a zuhany padlón mozaik csempe, a beépített zuhany egyedileg gyártott zuhanyfallal lett ellátva.
A Gázkonvektorok, mind három szobában cserélve lettek, új generációs led kijelzős, termosztáttal felszereltek.
A szobák, és a konyha redőnnyel felszereltek, magas fényű bézs konyhabútorral került kailakításra a konyha új elektromos sütő, és kerámia lapos gáz tűzhellyel kombinálva, mind ez a vételár részét képezi.

További felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, megtekintés rugalmasan.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020