Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
35 000 000 Ft
814 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
35 M Ft
814 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 905 5584
ReferensMacsi Andrea
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás

43 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

KÖZPONTI helyen, JÓ ÁLLAPOTÚ házban, EMELETI, CSENDES lakás!
Eladó a VII. kerületben, a Keleti pu.-hoz közel, a Rottenbiller utca elején, egy 3 emeletes téglaépület (lift nincs), 1. emeletén, 1+1 szobás, udvari kilátású, DNy-i fekvésű, 43 nm-es, vízórás, konvektoros, NAPFÉNYES, otthonos kisugárzású, közepes állapotú, ALACSONY REZSIJŰ lakás.
Az épület rendezett, külső és belső homlokzata jó állapotú, rendes lakóközösségű. Közös költség 7.100 Ft. Ezen kívül minden EGYEDI MÉRÉS alapján fizetendő. A vastag falaknak köszönhetően télen meleg, nyáron hűvös lakás. Igény esetén a magas belmagasság (4 m) lehetővé teszi galéria kialakítását is. A nagy ablakok miatt és fekvéséből adódóan a déli óráktól már élvezhető a napsütés.
Az előszobából balra nyílik a fürdő (zuhanyzós), és itt kapott helyet a WC is. Konyha szemben, és innen nyílik a nappali, melyből a kisebb szobába jutunk.
Minden a közelben, amire a hétköznapokhoz és a szabadidő eltöltéséhez szükséges. Keleti pu. a kapun kilépve, a megújuló Városliget gyorsan megközelíthető. Tömegközlekedési szempontból is remek helyen található, felsorolni is nehéz a járatokat. 2-es és 4-es metró, 7-es buszcsalád, 76-os, 78-as, 79-es troli, 24-es villamos, éjszakai járatok, stb. A főváros talán legforgalmasabb, turisták által is igen kedvelt helye. Akár kiadás, akár saját részre keres lakást, ennél jobb helyet nem is találhatna, ha belvárosi NYÜZSGÉSRE vágyik, de az otthonában a meghitt csend, NYUGALOM a lényeg
Irányár: 35 MFt.
AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019