Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobás
43 900 000 Ft
798,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobás
43,9 M Ft
798,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 590 1186
ReferensSzabó Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetváros, 2 szobás

55 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest VII. kerületében, frekventált részén a Dob utcához közel, a körút közelében, mégis csendes utcában eladó egy jó állapotú, tégla építésű, 55 négyzetméteres, harmadik emeleti, két külön nyíló szobás, világos, nyugati fekvésű, csendes lakás. A kisebbik szobában álló galéria található. Nagy belmagasságának köszönhetően a nappali is galériázható. Az ablakok a belső, illetve a szomszédos házak közötti udvarra néznek. A lakás az utolsó a folyosón, így az ablakok előtt nincs más mozgás.

Az ingatlan átalakítható, akár a nappaliból is lehet nyitni még egy hálószobát.

A lakóközösség kulturált, főként fiatalok lakják.

A fűtést és a meleg vizet kondenzációs gázkazán biztosítja, amit 2019-ben cseréltek ki. Az ablakok szintén ebben az évben kerültek teljes felújításra és kaptak hő- és hangszigetelő üvegezést. be.

A közelben iskola és óvoda és számos bevásárlási lehetőség. A környék infrastruktúrája kiváló.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel (CSOK, babaváró hitel) áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelmegoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést is biztosítunk.
Szabó Balázs



Referencia szám: M195074

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021