Budapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utcaBudapest, VII. kerület Huszár utca
Budapest, VII. kerület Huszár utca
69 900 000 Ft
944,6 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
Budapest, VII. kerület Huszár utca
Budapest, VII. kerület Huszár utca
69,9 M Ft
944,6 E Ft/m2
 • 12 fotó
 • Térkép
+36 70 461 9321
ReferensVáli Zsuzsánna
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Huszár utca

74 m2alapterület
3szoba
tégla építésű

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálok Középső Erzsébetváros egyik legszebb utcájából, a Huszár utcából egy gyönyörűen felújított, jó elosztású, 1 emeleti, 3 szobás ingatlant.

A társasház kívül-belül szép, rendezett, a lakóközösség jó. A 74 négyzetméteres (valóságban 75) lakást jelenlegi tulajdonosa teljes körűen felújította, igen magas minőségben és modern, fiatalos stílusban. A hirdetési ár tartalmazza a berendezett, gépesített konyhát is, minden szoba légkondicionált, új nyílászárók készültek, az elektromos- és vízvezeték-rendszert cserélték, magas minőségű burkolatok, beépített energiatakarékos LED világítás készült mindenhol. Mivel a felújítás még folyamatban van, a hirdetésben látható belső képek még a tulajdonos korábbi felújításaiból származó referenciaképek, de a lakás már látogatható és megtekinthető.
Az alaprajzi elrendezés nagyon jó, a terek tágasak, hangulatosak, az amerikai konyhás nappali mellett egy nagy és egy kisebb hálószoba van, és külön fürdőszoba és wc.
A belmagasság 330 cm.

Ideális otthona lehet egy családnak, de befektetésre, kiadásra is kiváló választás.

  Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
  © 2021