Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobás
45 900 000 Ft
646,5 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobás
45,9 M Ft
646,5 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 30 698 9527
magánszemélyGöttlinger András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Erzsébetvárosban, Garay tér, 2 szobás

71 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tulajdonostól eladó a VII. kerületben, a Városliget és a Keleti pályaudvar között félúton található, 71 négyzetméteres, második emeleti társasházi lakásunk.
A társasház a megújult Garay tér egyik patinás, felújított homlokzatú épülete. A lakás ennek az épületnek az egyik legjobb fekvésű ingatlana. A ház rendezett anyagi hátterű, megtakarítással rendelkezik. A közös költség évek óta változatlan, 15265 Ft. A lakó közösség az utóbbi években megfiatalodott, az épület lakásai keresettek mind saját használatra, mind befektetés céljából.
A víz, gáz és villamos hálózat, illetve berendezések felújítottak, modernizáltak. A melegvizet és fűtést gáz kombi cirkó biztosítja. Minden közüzemi elszámolás egyedi mérő alapján történik. A klímaberendezés 2018-ban került beszerelésre.
A lakás nagy belmagasságú, mindkét szobája rendkívül tágas és közvetlenül a térre néző, a konyha – étkező ablaka pedig a körfolyosóra nyílik. A lakásban lévő gardrób teljes magasságában polcozott, a WC különálló helységben van. A hálószobában egy kényelmes alvógaléria lett kialakítva. A két szoba laminált parkettával fedett, a többi helység hidegburkolattal ellátott. A szobák ablakai redőnyökkel felszereltek. A lakáshoz tartozik egy alagsori pince tároló, ami jelenleg nincs használatban.
A környék infrastruktúrája kiváló, több óvoda, iskola, egyetem, egészségügyi intézmények, gyógyszertárak, valamint számtalan bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre.
A megújuló Városliget közelsége már rövid távon is emeli az ingatlan értékét. Emellett a változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, múzeumok, a Széchenyi-fürdő, az Állatkert és az épülő Biodóm, stb. a családok és egyedülállók részére is remek kikapcsolódást ígérnek.
A közelben több busz és troli járat megállója megtalálható, valamint az M2 és M4 metróvonal és a Keleti pályaudvar is néhány perc sétával elérhető.
A kiköltözést rövid határidővel is tudjuk vállalni!

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • délkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 4. emelet
 • Rezsi: 15 265 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019