Budapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobásBudapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
67 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
Budapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás
67 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 364 8653
ReferensGrabant Boglárka
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Erzsébetváros, 1+1 szobás

42 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Madách Imre téren kínálok egy különleges hangulatú, felújított, magas emeleti, panorámás, bútorozott lakást! A 42nm-es ingatlan egy rendezett, 24 órás portaszolgálatos épület legfelső emeletén helyezkedik el. Az egyedi kis ablakok - melyek körbeveszik a lakást - nem csak a megfelelő fényviszonyokról, de a különleges hangulatról és a remek kilátásról is gondoskodnak.
A lakás felújítása során a teljes víz és villanyvezeték hálózat cseréje megtörtént, egy praktikus, mégis kényelmes élettér került kialakításra (amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, fürdőszoba). Új nyílászárók, minőségi burkolatok, biztonsági ajtó, riasztórendszer, légkondicionáló rendszer!
Kitűnő elhelyezkedés a nyüzsgő belváros szívében. Remek közlekedés!
Befektetők figyelem! A házban nem csak engedélyezett az Airbnb, de a lakások nagy része már évek óta így működik. A szomszédos 68nm-es, hasonlóan magas minőségben felújított, bútorozott, praktikus elrendezésű lakás szintén eladó, igény szerint a két lakás könnyedén össze is nyitható.
További részletekért keressen bizalommal.

  • házközponti
  • lift van

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020