Budapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladóBudapest 1 szobás lakás eladó
Budapest 1 szobás lakás eladó
26 900 000 Ft
791,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest 1 szobás lakás eladó
Budapest 1 szobás lakás eladó
26,9 M Ft
791,2 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 20 530 1630
ReferensGürtler Tamara
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 1 szobás lakás eladó

34 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Eladó a VII. kerületben, a Rózsa utca Wesselényi utcához közel eső részén, egy 34 m2-es, 1 szobás, galériázott, 1. emeleti, kis garzon lakás.

A kis létszámú, 3 szintes, tégla építésű társasház rendezett, külső és belső homlokzata, valamint függőfolyosói egyaránt felújítottak. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakás nagyon világos. Ablakai az egyirányú Rózsa utcára néznek. A nagy belmagasságnak köszönhetően álló galériával rendelkezik. Konyhája kicsi, de praktikus és szellőzése ablakkal megoldott.

A lakás gépészetileg teljes körűen felújított. A víz-, villanyvezetékek teljes cseréje, hőszigetelt műanyag nyílászárók beépítése, parketta csiszolása, a szoba hő-, és hangszigetelése pár éve megtörtént.

Az ingatlan teljes bútorzattal és gépekkel együtt eladó !!! (hűtőszekrény, mosógép, samsung smart tv, 1 éve ikeában vásárolt alig használt bútorok)

Közös költség havi 6.600 Ft, amely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. A többi közmű mérőórás. Fűtése egyedileg mérhető, a nappaliban konvektor, a konyhában elektromos norvég fűtőtest, a fürdőben elektromos radiátor biztosítja a meleg hőmérsékletet. A lakás rezsije rendkívül alacsony (gázáltalány éves szinten: havi 3600ft).

Fontos! A fürdő mindenképpen átalakításra szorul, mivel jelenleg a konyha és a szoba között helyezkedik el és nincs a közlekedőtől elválasztva.

A környéken minden megtalálható, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is.

Az elhelyezkedésből adódóan a közlekedés is kiváló, hiszen gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Troli 70 73 74 76 78 79

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés díjtalan!

  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
© 2019