Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.
Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.
49 900 000 Ft
683,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
49,9 M Ft
683,6 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 20 392 6878
magánszemélyTóth Tamás
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VII. kerület Damjanich utca 25.

73 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Koronvavírus helyzetre tekintettel tudok kérésre képeket, videókat küldeni!

OTTHONT VEGYEN, NE CSAK LAKÁST...

Tulajdonostól eladó egy szeretett otthon a Városliget közelében, széles, fásított utcában. Tökéletes elhelyezkedésű, minden (de tényleg minden!) sétatávolságra elérhető a közelben és a tömegközlekedés is kiváló!

Első emeleti otthonunk szerencsésen utcára és belső udvarra is néz, így jól átszellőztethető.
A korábbi felújítások (víz, elektromos vezetékek, burkolatok) miatt ide csak költöznie kell, ha a falak színe elnyeri tetszését, akkor festés sem kell, a két éve elvégzett festés miatt tökéletes állapotban van az ingatlan a gondos gazdáknak köszönhetően. A bútorok is megállapodás tárgyát képezhetik, még a költöztetés, bútorválasztás, -szállíttatás, -szerelés fárasztó fázisait is megspórolhatja.

Beosztása ideális, két különnyíló hálószobája van, mindkettőben 6 nm-es állógaléria biztosítja a nyugodt hálóhely kialakításának lehetőségét. A nappali 22nm-es, nálunk az ebédlőasztal is itt nyert elhelyezést. Dupla komfortos, a fürdőben lévő toalett mellett van egy vadonatúj kialakítású második toalett is, a reggeli tumultusok elkerülése végett... :-)

A meleg vizet és a fűtést kombi gázcirkó biztosítja. Elmúlt éves fogyasztása 62.000 Ft volt, ami több mint barátságos. A vízfogyasztás is mérőórás. A ház kívülről felújítva, a szintek felújítása évente történik, a ház anyagi helyzete stabil, rendes szomszédokkal. Az ingatlan tehermentes, rendezett tulajdoni viszonyokkal.

A képek magukért beszélnek, de egy személyes megtekintés sokkal többet fog Önnek is nyújtani és az még nem kerül semmibe sem... ;-)

Mi annak idején beleszerettünk ebbe az otthonba. Szóval, várjuk szíves jelentkezését további információkért és időpont egyeztetésért.

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 3. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021