Budapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobásBudapest lakás eladó, 5+1 szobás
Budapest lakás eladó, 5+1 szobás
159 900 000 Ft
1,6 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 5+1 szobás
Budapest lakás eladó, 5+1 szobás
159,9 M Ft
1,6 M Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
ReferensBeluch Marcell
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 5+1 szobás

101 m2alapterület
5 és fél szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

P20505

VI. KERÜLETBEN,A LISZT FERENC TÉREN 101m² FELÚJÍTOTT LAKÁS ELADÓ!

VI. kerületben, a Liszt Ferenc téren eladó egy magas minőségben felújított, gépesített, légkondicionált, amerikai konyhás nappali, NÉGY külön nyíló hálószobás, két fürdőszobás, gardróbos 101nm-es rendkívül VILÁGOS, harmadik emeleti lakás, DUPLA LIFTES HÁZBAN.

A szobákban, fürdőszobában, konyhában álmennyezet és ledvilágítás került kialakításra, ami különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak.

A lakás elrendezése:
Az előszobából nyílik egy kisebb hálószoba és a mosógépnek kialakított külön helyiség. Jobbra fordulva egy folyosóról nyílik két további hálószoba és egy fürdőszoba. Az előszobából egyenesen a tágas amerikai konyhás nappaliba lépünk, amelyből nyílik a lakás negyedik elegáns hálószobája, ami külön fürdőszobával és gardrób helyiséggel rendelkezik. A lakás nappalija és egyik hálószobája a Liszt Ferenc térre néz, a másik három hálóból az udvart látjuk.


A lakás teljesen tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

A HÁZ:

A lakás csendes és kifejezetten nyugodt lakóközösséggel bíró dupla liftes ház 3. emeletén található. A ház belső és külső homlokzata is kiváló állapotban van.

  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020