Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobás
99 900 000 Ft
1,4 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobás
99,9 M Ft
1,4 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9860
ReferensKirisits Bence
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Terézvárosban, Király utca, 2 szobás

72 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

**A LAKÁS JELENLEG 2 SZOBÁS, VISZONT TÖBBFÉLEKÉPPEN ÁTALAKÍTHATÓ 3- VAGY AKÁR 4 SZOBÁSSÁ! Átalakítási javaslatok a képek között!**

Ha Budapest belvárosában, központi helyen, jó közlekedéssel keres ingatlant, akár saját használatra, akár befektetésnek, akkor jöjjön el és nézze meg ezt a VI. kerületi, 1903-as építésű, liftes házban található, kiváló állapotú, 2. emeleti, nappali + 1 hálós, Király utcai lakást!

A lakás tulajdoni lap szerint 72m² alapterületű, a nappali DK-i irányba, a Király utcára, a hálószoba és a konyha, pedig a csendes belső udvarra néz.
A jelenlegi tulajdonos 2009-ben vásárolta, saját használatra, ezután magas minőségű anyagokból lett felújítva.
Néhány kiemelkedő eleme a lakásnak:
- Új faparketta
- Vastag, fa nyílászárók, eredeti spalettával
- Swarovski csillárok
- Nagy méretű fürdőszoba
- Gépesített konyha, mosogatógéppel
- Klíma a hálószobában
Az előszobában és a hallban található beépített szekrényeknek köszönhetően nincs szükség további szekrényekre, de ha ez sem lenne elég, akkor tartozik még a lakáshoz egy önálló tároló is a pincében.
A lakás fűtése gáz cirko, minden helyiségben radiátorok adják a meleget (még a hallban is). A bejáratot 3 emeletes, liftes, függőfolyosós lépcsőházból közelíthetjük meg.
A házban megengedett az Airbnb, így rövidtávú kiadásra is kiváló választás, mivel turisták körében kedvelt helyen található.

A lakás teljes bútorzattal eladó, így ide már csak költözni kell!

A közös költség 21.000Ft, ami tartalmazza a vízdíjat, szemétszállítást, takarítást, a lift karbantartását, és a felújítási alapot.

A házhoz tartozik egy zárt belső udvar, kocsibeállókkal, ahol minden lakónak biztosított a lehetőség parkolásra. A felszíni parkoló ára 4.400.000Ft, ami a lakás irányárán felül értendő, ennek megvásárlása kötelező.

A közelben minden szükséges szolgáltatás megtalálható, üzletek, éttermek, gyógyszertár csak néhány lépésre.
Pár perc sétával könnyen eljuthatunk a Deák Ferenc térre, vagy a Teréz körútra, így könnyen elérhető a 4-6 villamos, M1, M2 és M3 metró, és különböző buszjáratok.

A képek a jelenlegi állapotot tükrözik, a tulajdonos kifejezetten ügyel az állagmegóvásra.

További kérdésekkel, és a megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal, a hét bármely napján!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022