Eladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
18 500 000 Ft
260,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
18,5 M Ft
260,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 442 7057
ReferensMezei Mariann
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás

71 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A VI. ker. Diplomata negyedében, csendes mellékutcában, rendezett polgári társasház szuterén szintjén eladó egy 71 nm-es, kétszobás, cirkófűtéses, műhely besorolású, de lakásként használt, közepes állapotú ingatlan.

Bejáratához az utcafrontról hét lépcsőfok vezet le. Belépve tágas előtérbe érkezünk, melynek bal oldalán található egy nagy, 31 nm-es szoba. Mivel két ablakkal is rendelkezik, igény szerint a helyiség ketté osztható. Az előtéren végighaladva a konyhába, majd onnan a másik szobába jutunk. A kényelmes méretű, zuhanyzós fürdőszoba innen közelíthető meg.

Az ingatlan adottságainál fogva többféle funkcióra alkalmas: üzlethelyiség, raktár, iroda, műhely, de lakáscélú felhasználása is lehetséges.

Műszaki információ
A helyiségek nagyrészt járólappal burkoltak, kivéve a nagyobbik szobát, ahol padlószőnyeg található. A nyílászárók műanyagból készültek, a fűtést és melegvíz-ellátást cirkókazán biztosítja.

Közlekedés
M1 földalatti, 105-ös busz, 72-es troli

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót: fortiselit per adatvedelem  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 5. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021