Eladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteresEladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteres
49 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteres
Eladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteres
49,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 30 238 2892
ReferensPintér Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás, Budapest, Terézvárosban, 47 négyzetméteres

47 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Csodálatos, belsőépítész által tervezett és minőségi anyagokkal kivitelezett, 91 nm2-es ingatlanból kialakított 44 és 47 nm-es lakásokat kínálunk megvételre az Oktogon közvetlen közelében, a Belső Terézvárosban, a Teréz kőrúton. E lakás fantázia neve New York. A lakás ügyvédi használati megosztási szerződéssel rendelkezik. A másik lakással együtt is megvásárolható. A lakások ára egyenként 49,9 millió Ft. A két lakásé együtt 99 millió Ft.
A lakások amerikai konyhás nappalival, külön nyíló hálószobával, különálló fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek. A teljes körű felújítás során a közüzemi mérőórák is megosztásra kerültek. Ideális akár rövid vagy hosszú távú kiadásra is Az egyik lakás a tágas belső udvarra, míg a másik az utcafrontra néz. A lakás elhelyezkedésének és a korszerű felújításnak köszönhetően a fenntartási költségek kedvezőek. A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel, a fürdőszoba berendezései, a nyári hűtést szolgáló klíma. A többi bútor és a dekorációs tárgyak külön megvásárolhatók.
Infrastruktúrája egyedi. A 4-6 villamos, az Oktogonon, az M1 metró, A Nyugati pályaudvarnál az M3 metró, 105 busz az Andrássy úton, a környék éttermei, üzletei az itt élők kényelmét, a színházak és szórakozóhelyek a kikapcsolódás lehetőségét biztosítják.
Az ingatlan megvásárlásához díjmentes, teljes körű ügyintézéssel, illeték-és adótanácsadással, ingatlan szakjogásszal, valamint bank független pénzügyi tanácsadóval állok rendelkezésére.
Ha további kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • fan-coil
  • lift van
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020