Budapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobásBudapest lakás eladó, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, 1+1 szobás
54 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Budapest lakás eladó, 1+1 szobás
Budapest lakás eladó, 1+1 szobás
54,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 314 0683
ReferensNagy Róbert
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest lakás eladó, 1+1 szobás

45 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

SZÁMTALAN ÉRV AMELLETT, HOGY EZT A LAKÁST VÁLASSZA...Íme, néhány a sok közül:

- Az ingatlan adottságait maximálisan kihasználva, jól átgondolva hoztak létre egyszerre egy gazdaságosan fenntartható otthont és egy kiváló befektetési lehetőséget.

- A munkálatok során - a praktikus és dizájn szempontok figyelemben tartása mellet - kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználása és a tágas terek megtartása volt a cél.

- Az ingatlan elhelyezkedése magáért beszél, mivel a Belváros közepén, a budapesti kulturális élet központjában található, "pár lépésre" a Szent István Bazilikától, melynek tornya a ház kapujából is teljes egészében megcsodálható. A környéken szinte minden megtalálható, ami egy nagyvárosi kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen.

- Az épület három emeletes, teljesen felújított műemlék jellegű lakóház, aminek a belső udvarán mediterrán jellegű zöld szigetek találhatók.

- A modern "emeleti" hálószoba kialakításánál, gondosan ügyeltek a könnyű megközelíthetőségre is, ami egy stabil épített lépcsőn történik, alatta pedig beépített gardrób szekrény teszi még kihasználtabbá a "holt" teret. A hálószobához is tartozik egy kellemes méretű gardrób helyiség, ami a teljes ruhatár befogadására is alkalmas.

- Az vételár részét képezi továbbá, a gránitból és tömörfából készült gépesített konyhabútor, mosógép, a képen látható kanapé a többi bútorral együtt, valamint egy 216 cm (88") képátmérőjű 4K Ultra HD Okos televízió is - érvényes jótállással!

- A fenntartási költségek minimálisak, mivel a közös költség a korlátlan vízfogyasztással együtt is csupán csak 7.020 Ft/hó. Ezen felül már csak az elektromos áram fogyasztás fizetendő. Így, lakatlan állapotában is könnyen fenntartható ingatlan.

Itt szinte minden készen áll arra, hogy leendő Tulajdonosa birtokba vegye és élvezze új otthonának megannyi kényelemét!!!

Az ingatlan tulajdoni lap szerint 39 m2, de a nagy belmagasságának köszönhetően a hasznos lakóterület bővült. Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni személyesen is, kérem hívjon bizalommal!

  • összkomfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022