Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteresBudapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteres
42 900 000 Ft
912,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteres
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteres
42,9 M Ft
912,8 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 886 5616
ReferensGordos János
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti eladó lakás, 1+1 szobás, 47 négyzetméteres

47 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Budapest VI. kerületben a Király utca elején, földszinti, 47 nm-es másfél szobás felújítandó lakás eladó.

Környék:
Az ingatlan Belső-Terézváros kedvelt részén, a Gozsdu udvar közvetlen közelében található.Kiváló befektetési lehetőség, hiszen méltán népszerű környék a turisták körében. A közelben minden rövid sétával megtalálható ami a mindennapi élethez szükséges, vendéglátó helyek sokasága, bevásárlási lehetőségek, bankok, posta, iskola,óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár.
A tömegközlekedés kiváló, metró, villamos, autóbuszmegálló pár percnyire.

Ház:

A három emeletes műemlék jellegű társasház az 1900-as évek elején épült. Külső és belső homlokzata jó állapotú, rendezett szép belső kerttel. A lakóközösség jó, a ház anyagi helyzete rendezett. Rövid és hosszútávú kiadás egyaránt megengedett.
A közös költség 16450 Ft amely tartalmaz felújítási alapot, így folyamatosan újítgatnak. Legutóbb a házban a villanyvezetékeket húzták át.

Lakás:

A lakás felújítandó, a földszinten található. Alatta pince van, így vizesedés nincsen. Az ingatlan 47 nm-es, tulajdoni lap szerint 1 szobás, természetben azonban egy 6nm-es hálószoba is kialakítása került. A konyha szeparált, étkezős. A nappali 24 nm-es, a magas belmagasság miatt ( 4,2 m) galériázható. A fürdőszoba és wc külön helyiségben.
A fűtést gázkazán, a melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A nyílászárók fából vannak, jó állapotúak.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Meggyes Anita E.V.. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021