Budapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy útBudapest, VI. kerület Andrássy út
Budapest, VI. kerület Andrássy út
270 091 000 Ft
1,7 M Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
Budapest, VI. kerület Andrássy út
Budapest, VI. kerület Andrássy út
270,1 M Ft
1,7 M Ft/m2
  • 31 fotó
  • Térkép
+36 70 461 9321
ReferensVáli Zsuzsánna
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, VI. kerület Andrássy út

163 m2alapterület
5szoba
tégla építésű

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

AIRBNB engedélyezett, a ház kifejezetten erre a lakásra megszavazta!!!

Eladóvá vált Budapest legreprezentatívabb részén, az Andrássy úton egy neves Miami-ból származó belsőépítész által tervezett, teljeskörűen felújított luxusingatlan, melyet megálmodója két, külön bejárattal és külön mérőórákkal rendelkező lakásra bontott.
A liftes társasház a VI. kerület belső szakaszán, az Oktogon mellett helyezkedik el, a lakások a harmadik emeleten találhatók, korszerű, hő- és hangszigetelt fa ablakaik az Andrássy útra néznek. Alapterületük összesen 163 négyzetméter, egy kisebb 74 négyzetméteres és egy nagyobb 89 négyzetméteres lakás került kialakításra.

A kisebbik lakásba belépve egy füstüvegből készült tolóajtókkal lezárt, intimitást nyújtó előszobába lépünk. Ebből nyílik a bútorozott, gépesített étkező-konyha, ahonnan a tágas nappaliba, illetve a közlekedő végén a magas minőségű burkolattal dekorált fürdőszobába juthatunk. A nappaliból nyíló háló egy gardróbhelyiséggel egészül ki.

A nagyobbik lakás tereit szintén az átgondoltság és a modern elegancia jellemzi, a szobák tágasak, jó életérzést biztosítanak, a halszálka-mintás valódi fapadló melegséget áraszt. Ez a lakás két hálószobás, melyek egymástól elszeparáltak és mindkettőhöz tartozik egy-egy fürdőszoba, az egyikhez pedig egy külön gardróbhelyiség is. Az amerikai konyhás nappalit dizájner bútorokkal rendezték be. A hidegburkolás itt is a legutóbbi trendeknek megfelelő, márványutánzatú, olasz gyártmányú burkolattal készült, Dornbracht szaniterekkel.

A belső tér elrendezése és a berendezés kialakítása során a tervező magas igényeket kielégítő, modern, letisztult stílust és használat szempontjából praktikus megoldásokat alkalmazott. A lakás klimatizált, rengeteg a tárolófelület, mely az átgondolt kialakításnak köszönhetően nem okoz zsúfoltság érzést.
A teljes, egyedileg a helyszínre készült és egyedi dizájner darabokkal, műalkotásokkal kiegészített high end német és olasz gyártású berendezés a vételár részét képezi.

A lakásokat ajánlom azoknak akik az Andrássy úton szeretnének élni, ikonikus környezetben, luxuskörülmények között, akár nagyobb családdal is, hiszen átgondolt elrendezésének köszönhetően igény esetén a két lakás egybe is nyitható. De azok számára is kiváló befektetés, akik hosszú- vagy rövidtávú kiadásban gondolkodnak, hiszen a házban működik rövidtávon kiadott, felsőkategóriás szálláshely.

A környék minden szempontból jól ellátott, közlekedés szempontjából kiváló, a környéken több parkolóház is található. A lakások valódi hangulatát a fotók nem tudják visszaadni, jöjjön el és tekintse meg őket élőben!

Irodánkban teljes körű ingatlanügyintézéssel és hitelszakértéssel segítjük ügyfeleinket otthonuk megvásárlásának vagy eladásának folyamatában.

  • gáz (cirko)
  • lift van

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021