Eladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utcaEladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utcaEladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utcaEladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utcaEladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utcaEladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utca
Eladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utca
49 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utca
Eladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utca
49,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6963
ReferensBaczynski Eszter
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1 szobás lakás Belvárosban, Budapest, Váci utca

42 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A VÁCI UTCA adottságát senkinek nem kell bemutatni. A lakás a Nyáry Pál és a Sörház utca között fekszik, amit tetéz a Duna közelsége..

A négy emeletes, liftes polgári ház 1910-ben épült neobarokk stílusú, kívül-belül felújított. Az egyik legszebb ebben az utcában.A 42 nm-es, 1 szobás ingatlan a IV. emeleten található, kíváló otthon fiatal párnak, vagy egyetemistának, de BEFEKTETÉSNEK IS KIVÁLÓ, AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. (Rövid vagy hosszútávú kiadásban is nyugodtan lehet gondolkodni az ingatlannal kapcsolatosan.)A lakást 2013-ban teljes körűen felújították, a szoba mennyezetét hőszigetelték, a szomszéddal közös falat hang- és hőszigetelték, nyílászárókat kicserélték és elektromos redőnyöket szereltek fel, a fűtést és melegvíz ellátást Vaillant kondenzációs kazán biztosítja. A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZIK A BÚTOROK (néhány személyes tárgy és kép kivételével.)A lakásba lépve, az előszobából balra nyílik a barátságos 22 nm-es szoba, melynek ablaka a függőfolyosóra néz, egy kis dolgozósarok valamint nagy beépitett szekrény is helyet kapott itt.

A szoba mellett helyezkedik el a 11 nm-es étkező, mely méreténél fogva részben gardrobnak is használható. Innét nyílik a teakonyha.

A bejárati ajtóval szemben található a kádas fürdőszoba (3,5 nm)A szobák parkettával, a vizes helyiségek kerámia járólappal burkoltak.Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.A lakás közvetlenül szinvonalas vendéglátó- és szórakozóhelyek, kávézók, pékség, bisztrók szomszédságában van.Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, Vásárcsarnok - minden megtalálható. Egyetemek: ELTE,Corvinus, BME, SOTE.Hétvégén is várom érdeklődését, állok rendelkezésére Viberen vagy Watsappon is.Fekvés: Délnyugat

Lakás állaga: felújított

Ház állaga: felújítottÜgyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: S/08-91

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 4. emelet

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021