Eladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobásEladó lakás Budapest, 1 szobás
Eladó lakás Budapest, 1 szobás
42 900 000 Ft
975 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 1 szobás
Eladó lakás Budapest, 1 szobás
42,9 M Ft
975 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 297 0884
ReferensUjfalusi Bendegúz Zsolt
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 1 szobás

44 m2alapterület
1szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálom Budapest belvárosában, a Fehér hajó utcában, ezt a jó állapotú társasházban található 44 nm-es egyszobás, félemeleti lakást!

Az ingatlanba lépve a közlekedőn át jutunk a lakás helyiségeibe. Jobbra található az udvarra néző étkező, mely a konyhával egybenyitott. Szintén jobbra helyezkedik el az udvarra néző szoba. A közekedő végén a kádas fürdőszoba kapot helyet WC-vel.

Az ingatlan fűtéséről házközponti fűtés gondoskodik, a melegvizet villyanbojler biztosíja. A lakás rezsije igen kedvező, ugyanis a közös költség 16.000 forint, mely tartalmazza a fűtést és szemétszállítást is, a vízhasználat átalánydijas, egyedül a villany rendelkezik külön mérővel.

A társasház nagyon tiszta és rendezett, biztonsági ajtókkal és kamerákkal ellátott. Környéke kiváló, központi elhelyezkedésének köszönhetően karnyújtásnyira találhatók éttermek, bevásárlási lehetőségek, hivatalok. Közel van a Deák Ferenc tér, a Szervita tér és Duna part.

A lakás ideális választás befektetőknek, vállalkozóknak, egyedülállóknak, pároknak és időseknek egyaránt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, további információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal. Várom megtisztelő hívását!

For English information and claim for insight please call and ask me with trust!

Referencia szám: LK024980

  • házközponti
  • lift van
  • Épület emelet: félemelet

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021