Budapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobásBudapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobás
Budapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobás
89 900 000 Ft
499,4 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
Budapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobás
Budapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobás
89,9 M Ft
499,4 E Ft/m2
  • 38 fotó
  • Térkép
+36 70 907 4844
ReferensÖlvedi Kristóf
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, lakás eladó, Belváros, 6 szobás

180 m2alapterület
6szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG!!
NETTO 90 NM-es ÚJSZERŰ LAKÁS ELADÓ PLUSZ BRUTTO 100 NM BEÉPÍTETLEN PADLÁSTÉR megvásárlási lehetőséggel, mely kizárólag ebből a lakásból nyílik, és melyről elfogadott közgyűlési határozat van, hogy a jelenlegi tulajdonos vagy jogutódja részére a társasház 9 millió Ft-ért eladja azt.
Így befektetésnek akár egy 7 külön helységgel rendelkező hostel kialakítása, akár rövid távú kiadásra, airbnb szálláshely kialakítására van mód.
Egy GRANDIÓZUS terekkel, látványos és mozgalmas építészeti megoldásokkal kialakított, nappali + 4 szobás, tetőteraszos, BELVÁROSI OTTHON is kialakítható olyan belvárosi családok részére, akik nem szeretnének innen elköltözni, de egy kis zölddel rendelkező tágas, csendes, nagy méretű, világos lakást keresnek akár 3-4 gyermekkel. A 200 nm alapterület bőven ad lehetőséget az álmok megvalósítására!
Ehhez egy jó alap már megvan, a jelenlegi lakás 15 éves, újszerű állapotú, így akár a beköltözés után is megvalósítható a tetőtér beépítése a tető megbontásával.

A kialakított lakás brutto 104 nm, ami jelenleg egy hatalmas, 50 nm-es amerikai konyhás nappaliból áll, melynek alakja akár további elosztást tesz lehetővé, legyen az egy gyereksarok/ gyerek nappali, vagy még egy szoba, esetleg egy mozi helyiség kialakítása. A méretes, 20 nm-es fő hálószoba innen nyílik, ahol egy 180 cm-es ágynál nagyobb king-size bed is kényelmesen elfér úgy, hogy még mindig marad hely egy fésülködőasztalnak, vagy íróasztalnak és méretes gardróbszekrényeknek is. Mellette helyezkedik el a kádas fürdőszoba mosógéppel, wc-vel. A nappali és a fő háló is két sor tetőablakkal ellátott, belmagassága nagyon kellemes térérzetet kelt, nagyon világos és a belváros szívében egy csendes oázis, mivel a társasház belső udvara és a Duna felé tájolt. A szép fényű, cseresznye színű melegpadló burkolat jó állapotú, otthonos, barátságos hangulatot teremt.

A kis szoba utcai tájolású, mely egy nagyobb beépített szekrénnyel rendelkezik, akár gyerekszobaként, dolgozó szobaként vagy vendéghálóként jól funkcionálhat. Ezzel szemben, az előszobából nyílik a szintén kényelmes méretű, külön mellékhelyiség.
A lakáshoz tartozik még egy háztartási helyiség, illetve még egy tároló helyiség, jelenleg innen nyílik a még beépítetlen tetőtér rész, ahová csak ebből a lakásból vezet bejárás.

A házban 14 lakás van, mindenben együttműködök, a tetőtér eladásából befolyó 9 millió Ft-ból a kapualjat és a kaput szeretnék felújítani.
A társasházban nincs lift, mivel ez egy harmadik emeleti egész szintet elfoglaló ingatlan lehet, ezért javasolt annak beépítése. Erről az árajánlatkérés folyamatban van, de előzetes becslések alapján 10 millió Ft-os tétel lesz.
Amennyiben valaki a beépítetlen tetőtérből kb 300e Ft-os négyzetméterárból egy ugyan ilyen színvonalú lakórészt tud kialakítani, úgy 89,9 + 9 + kb. 10 + 30 millió Ft-ból az ötödik kerületben lesz egy liftes új építésű, teljes emeletet elfoglaló kb. 200 m-es ingatlana, ami 700e Ft/ nm befektetést jelent.

A kialakított lakás a valóságban netto 90 nm-es, a tulajdoni lapon jelenleg 77 nm, mivel az előzetes becslések helyett végül 2005-ben, amikor annak kialakításra történt, mégis nagyobb 1,90 m feletti területet tudtak a tetőtérből kivenni. Akkor a tulajdonosnak nem volt érdeke módosítani azt, azonban a valós nm-ről egy igazolással rendelkezik, ez a társasház felé szintén rendezve van. Ezt praktikus a beépítetlen tetőtérrel együtt egy Alapító Okiratban módosítani, amihez a társasház előzetes jóváhagyása szintén megvan.

Akár saját részre, akár továbbértékesítésre építkezik valaki, ez valóban egy nem mindennapi lehetőség, nem mindennapi befektetőknek.
Bővebb kérdésekkel, dokumentumokkal kapcsolatban keressen bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020