Eladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobásEladó lakás Belvárosban, 1+1 szobás
Eladó lakás Belvárosban, 1+1 szobás
49 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Belvárosban, 1+1 szobás
Eladó lakás Belvárosban, 1+1 szobás
49,9 M Ft
1,2 M Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Eladó lakás Belvárosban, 1+1 szobás

42 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A Váci utca egyik legelegánsabb házában, eladó egy 42 négyzetméteres bútorozott lakás. A lakás 2013-ban teljeskörű felújításon esett át. A szomszéddal közös fal, hang- és hőszigetelt, a nagyszoba mennyezete szintén hőszigetelt. A nyílászárókat kicserélték, elektromos redőnyökkel látták el. Berendezése modern, visszafogottan elegáns. A fűtésről és a melegvízről egy Vaillant turbó kondenzációs gázkazán gondoskodik.
Az 1912-ben épült bérpalota bejárata, kapualja és márvány burkolatú impozáns főlépcsőháza kiváló állapotban van. A lakáshoz, körfolyosón keresztűl jutunk el.
A előszobából nyílik a nagyszoba, valamint az étkező és a fürdőszoba is.
Az étkezőhöz kapcsolódik a teakonyha.
(A jelenleg étkezőnek és garderobe-nak kialakított kisszoba elég nagy méretű ahhoz, hogy akár két ágyat is el lehessen helyezni benne.)
Mivel a lakás a ház legfelső emeletén helyezkedik el, így bőven kap természetes fényt mind az udvar, mind a világítóudvar felől. Nagyon Csendes!
A lakás kiválóan alkalmas rövid- vagy hosszú távú bérbeadásra, valamint egyetemi hallgatóknak. A parkolás -- ahogy az egész belvárosban -- nehézkes -- gyalogszerrel és tömegközlekedéssel azonban minden gyorsan megközelíthető. Különösen igaz ez az egyetemekre: az ELTE, a Corvinus, a Pázmány, a SOTE, a BME és a CEU egyaránt könnyedén elérhető, ha el nem téríti az itt lakót a számtalan kávézó, étterem, söröző, egyike.
A bevásárlás sem jelent gondot, nem utolsó sorban a Nagyvásárcsarnok közelsége miatt. A vételár -- néhány kép és dísztárgy kivételével -- tartalmazza a
beépített bútorok árát, beleértve a teljes konyha- és fürdőszoba felszerelést.

49900000 Ft

Referencia szám: M177476

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020