Budapesti lakás eladó, Belvárosban, Belgrád rakpart 26., 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Belvárosban, Belgrád rakpart 26., 2 szobás
94 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
94 M Ft
1,1 M Ft/m2
 • 1 fotó
 • Térkép
+36 30 989 1668
magánszemélyLukács Edit
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Belvárosban, Belgrád rakpart 26., 2 szobás

84 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Please scroll down for English!

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSŰ, MINŐSÉGI INGATLAN ELADÓ.

Az ingatlan az V. kerületben, az Erzsébet hídnál helyezkedik el. A belváros szívében minden karnyújtásnyi távolságra van: tömegközlekedés, turisztikai látványosságok, üzletek, éttermek. A lakás egy 1911-ben épült ötemeletes épületben van. A háznak három utcából is van bejárata: Belgrád rakpart 26, Irányi utca 1, és Molnár utca 3. A monumentális, történelmi épületet a lakóközösség folyamatosan karbantartja. A külső, belső homlokzatok, lépcsőházak felújítottak, az épület rendkívül tiszta, gondozott.

Az eladásra kínált ingatlan a Molnár utcára néz. A második emeleten van, mely alatt még egy magasföldszint, és egy félemelet található, így ténylegesen a negyedik emeleten helyezkedik el, mely által rendkívül világos. Az épületben 2 lift is üzemel.
A lakásban 2013-ban teljes körű, igényes felújítás történt, amikor kicserélték a vezetékeket, a burkolatokat, valamint korszerű fűtésrendszert létesítettek. Az eredeti stukkódíszítések, korabeli fa ajtók a csiszolt üvegbetétekkel megmaradtak. Fatüzelésű kandalló került beépítésre a nagyobb szobába. Az utcára néző ablakok, és erkély ajtó elektromos redőnyökkel lettek felszerelve. Klíma biztosítja, hogy nyáron is kellemes hőmérséklet legyen. A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin van. A beépített konyhában az elektromos főzőlap, sütő, páraelszívó mellett mosogatógép, mosó-szárítógép, egy nagyméretű Side-By-Side hűtőszekrény, és egy borhűtő található. Makulátlan állapotban, azonnal beköltözhető, vagy igény esetén bérbe adható.
A közös költség 19eFt. A gázszámla és a villanyszámla havonta összesen 20e Ft.
Parkolásra a ház előtti közterületen van lehetőség. Egy gépkocsira a helyi önkormányzatnál lehet ingyenes parkolási engedélyt beszerezni. Igény esetén a Reáltanoda utcában található egy zárt, őrzött garázs.

Az igényesen berendezett lakás ára magában foglalja az összes berendezési tárgyat, háztartási gépeket, konyhai felszerelést.

DOWNTOWN PRIME LOCATION RENOVATED APARTMENT IS FOR SALE IN A BEAUTIFUL HISTORICAL BUILDING.

The building is just steps from Erzsébet Bridge. All touristic sights, stores, restaurants are in walking distance. Public transportation is excellent. The building is fully renovated and exceptionally well maintained. It has two elevators.
The apartment is located on the fifth floor, facing Molnár Street. It is bright and sunny. It had a full renovation in 2013 including electrical wiring, heating system, floors, kitchen and bathroom.

Extras: stylish furniture, kitchen with appliances, washing machine with dryer, Side-By-Side refrigerator, vine cooler, motorised shutters on rooms facing the street, AC and a traditional working wooden fireplace.

Average monthly utilities of the flat: 130 EUR incl. TV - high-speed internet.
Parking is available on the street or at a nearby garage.

Price: 94 million HUF ~ 290 000 EUR including furniture, lamps, curtains, all appliances and decoration. It is move-in ready.

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • keleti tájolás
 • lift van
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: D
 • Épület emelet: 2.
 • Épület szint: 6. emelet
 • loggia: 4 m2
 • Rezsi: 40 000 Ft/hó
 • parkolás utcán, közterületen

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019