Budapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadva
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
99 500 000 Ft
929,9 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
99,5 M Ft
929,9 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva

107 m2alapterület
4szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A KÖRNYÉKRŐL:
Az ingatlan a IX. kerületben Ferencváros szívében, frekventált, rehabilitált, dinamikusan fejlődő környezetben található. Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétával elérhetők, illetve a Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található. A 2-es, és a 24-es villamos és a 23-as busz megállója pár sarokra van az épülettől.

AZ INGATLANOKRÓL:
A 31 lakásos társasházban, kiváló elosztású, fiatalos, 48 nm-től 75 nm alapterületig, egységesen nappali + 1 hálós lakások kerülnek kialakításra. A legfelső emeleten 3 db nagyobb lakás is készül nappali + 3, illetve nappali + 4 hálós kivitelben. Az értékállóságot a jövőbe mutató műszaki megoldások megfontolt alkalmazása mellett, a lakások, lépcsőházak és egyéb funkciójú terek átgondolt, kényelmes kialakítása, továbbá az I. osztályú minőségű anyagok szakszerű beépítése biztosítja. Az új tulajdonosok kiváló minőségű burkolatokat, belső ajtókat, szanitereket választhatnak. A fürdőszobáról 3D-s látványtervet kapnak. Felár ellenében exkluzív termékek és kiegészítők kiválasztása is lehetséges. Az összes lakás hűtéséről, fűtéséről, meleg víz előállításáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, mely nyáron kellemesen hűvös levegőt, télen pedig meleget generál. A beépítésre kerülő magas minőségű, Mitsubishi Electric típusú hőszivattyús hűtő-fűtő egységek nem korlátozzák a lakás bútorozhatóságát, keringetik az akár helyiségenként változó, kívánt hőfokú levegőt. A gépi szellőző rendszerbe épített szűrők allergénektől mentes, tiszta levegővel látják el a lakásokat.

Parkoló és tároló vásárolható a lakásokhoz, minden részletet a helyszínen személyre szabottan egyeztetünk.

A lakásokra a CSOK illetve az államilag kamattámogatott hitel is igénybe vehető.

Ingatlanszakértő kollégáink több éves szakmai és értékesítői tapasztalattal segítenek felkutatni az Önnek legmegfelelőbb otthont, vagy befektetést. Cégünk a felújítási, átalakítási munkálatok tervezésében, kivitelezésében valamint az ingatlan további hasznosításában is szakértő támogatást nyújt!
Bízza Ránk ingatlanügyeit!
Buda Prime Ingatlancsoport

Várom megtisztelő hívását!
Köszönöm!

  • Épület emelet: 8.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021