Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.
42 331 000 Ft
  • 5 fotó
  • Térkép
42,3 M Ft
940,7 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 20 232 9766
Cordia Értékesítési Iroda
Telefonálok

Eladó lakás: Akadémia Garden by Cordia

Budapest, IX. kerület Pápay István utca 7.

45 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Új építésű
2021.03.átadás

Az eladó lakás leírása

03-35
Az Akadémia Garden elegáns, minimalista stílusú 9 emeletes lakóépülete 306 korszerű okosotthonnak biztosít helyet a garzontól az 5 szobás méretig. A legfelső szinten penthouse lakások kerülnek kialakításra. A földszinti lakások kertkapcsolatosak, míg az emeletiekhez erkély tartozik. A biztonságos parkolásra kétszintes mélygarázsban van lehetőség.
A lakóépülethez közel helyezkednek el irodák és egyetemek is: a Soroksári úton számos irodaház található (Vodafone Magyarország Zrt., Morgan Stanley, K&H stb.), illetve sétatávolságra vannak a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületei is. A kiváló elhelyezkedés értékálló befektetési lehetőséget kínál, az irodák és egyetemek közelsége könnyű kiadhatóságot biztosít.

Az Akadémia Garden a 9.kerületben épül a Pápay István utcában, mely a Soroksári útról nyíló, csendes mellékutca. Pár perces sétára található a 2-es villamos, a 23, 54, 55-ös buszok és a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok Haller utcai megállója. 10-15 perc alatt megközelíthető továbbá a 4-6-os villamos Boráros téri megállója, és az M3 metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér állomásai is.
Az Akadémia Garden közvetlen környezetében számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a lakókat. Sétatávolságra helyezkedik el a Művészetek Palotája, a Ludwig Múzeum, a Nemzeti Színház és a Budapest Park is. A Dandár Gyógyfürdő 2 utcányira, a kerékpárúttal kiépített, Duna-parti Gizella sétány karnyújtásnyira helyezkedik el, de az ittlakók élvezhetik a Kopaszi-gát közelségét is.

Az Akadémia Garden a Haller utca, Mester utca és Könyves Kálmán körút által határolt,
megújuló negyedben épül, amely aCorvin-negyed városrehabilitációjához
hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet kínálva az itt lakóknak. A terület új ingatlanfejlesztésekkel ls új funkciókkal bővül, így a Közvágóhíd ikonikus kapuja, az azt díszítő szobrok és a védettséget élvező épületek megtartásával együtt üde színfoltot képviselnek majd a pesti oldalon.

  • új építésű
  • egyéb fűtés

Hirdetés

Parkolás

teremgarázs beálló
Nincs megadva

Környék bemutatása
© 2021