Budapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utca
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
69 600 000 Ft
800 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
69,6 M Ft
800 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület Lónyay utca

87 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy felújított polgári lakás a Lónyay utcában! Csak az LK524916 referencia számú lakással együtt ELADÓ!!!

IX. kerület szívében, a Lónyay utcában eladó egy 87nm-es lakás a mellette közvetlen elhelyezkedő 162nm-es (LK524916 referencia számú) lakással együtt. A lakásokat össze lehet építeni!!!
A lakások egy az 1910-es években épült, gyönyörűen karbantartott, körfolyosós, liftes, polgári tégla ház 5. emeltén találhatók. A ház tetőterasza nyitva áll a lakosok előtt, ahol csodálhatják a gyönyörű panorámát.

A kisebbik lakás: (mely nem vásárolható meg, csak a nagyobb lakással együtt)
87 nm-es, 5. emeleti, 3 szobás, DNY tájolású. A nagyobb szobák az utcára a kisebbik szoba a belső udvarra néz.
Az ingatlan praktikus elosztású, rendkívül jó adottságokkal rendelkezik: jelenlegi elrendezésével kényelmes otthont biztosít új lakójának. Szobák alakíthatók! A mellette elhelyezkedő (LK524916 referencia számú) lakással összeépíthető és egy 270 négyzetméterű lakássá alakítható.

Az ingatlanba egy közlekedőbe lépünk, melyből nyílik balra a kisebbik szoba. Azt követi bal oldalt a zuhanyzós fürdőszoba majd tovább közlekedve bejutunk az amerikai konyhás nappaliba. Innen nyílik a következő szoba, melyen keresztül elérjük a kádas fürdőszobát.

A lakás fűtése: gáz církó
A lakást teljes körűen felújították 2002-ben.
A lakásokhoz három tároló/pincehelyiség is tartozik.
A lakás közös költsége : 21.000,-Ft. / hó

A lakás Budapest egyik legjobb lokációja és egyik legismertebb utcája közelében található. A környéken több népszerű étterem, kávézó, a közelben számos szolgáltatás és kikapcsolódási lehetőség adott. Egyetemek és főiskolák közvetlen környezetében. (ELTE, Corvinus, SOTE, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, BME). A Nagy Vásárcsarnok a Nehru park, Goethe Intézet és a Bálna 5 perc, a Gellérthegy pedig 20 perc sétával érhető el.

Tömegközlekedés szempontjából is tökéletes választás, hiszen a közvetlen közelben séta távolságra a 15-ös, a 115-ös buszok, illetve a 979A éjszakai járatok. Emellett a 83-as trolli, a 2-es villamos, és a 3-as és 4-es metrók is.

Parkolni az utcán, közterületen lehetséges. A parkolás a helyi bejelentett lakosoknak díjmentes!

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 5.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021