Budapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utcaBudapest, IX. kerület Lónyay utca
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
44 990 000 Ft
918,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
Budapest, IX. kerület Lónyay utca
45 M Ft
918,2 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 1 701 2812
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensHeit Orsolya
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület Lónyay utca

49 m2alapterület
3szoba
tégla építésű
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

IX. kerületben, a Lónyay utcában eladó egy nagyon szépen karbantartott 5 szintes társasház első emeletén elhelyezkedő, 49 nm-es, kis nappalis/étkezős, 2 szobás, erkélyes lakás.
A Bauhaus épületet most festették újra, bár eddig se volt rossz állapotban, kis lakóközösséggel rendelkezik, zárt lépcsőházas, liftes épület.
Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatosan karban volt tartva, jelenleg is egy festés után akár azonnal hasznosítható.
A tulajdonos az eredetileg 2 szobás ingatlant a saját kényelme miatt átalakította, így jelenleg 3 szobás ingatlanként funkcionál.
A fenntartási költsége kedvező, hiszen a közös költség 30.925.- Ft, melyben benne van a fűtés és a korlátlan vízhasználat.
A közelben a Duna-part, Bakáts tér, illetve több tömegközlekedési lehetőség is, mint például a 4-6-os villamos, 3-4-es metró, 15, 115-ös busz, illetve több egyetem,:Corvinus, Semmelweis Egyetem.
Az elmúlt évek alatt a környék dinamikusan fejlődött, változik, minden megtalálható, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen.
Értéknövelő tényezői között jelenik meg a jó infrastruktúra, a kedvelt lokáció, a sportolás szerelmeseinek több park, egyetemek miatti könnyű kiadhatóság.
Irányár: 46.900.000.- Ft

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020