Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobás
13 700 000 Ft
297,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobás
13,7 M Ft
297,8 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6963
ReferensBaczynski Eszter
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Belső-Ferencvárosban, Lónyay utca, 2 szobás

46 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IX. kerületben, a Kálvin tér, a Vásárcsarnok közelében, egy háromszintes társasházban, a Lónyay utcában eladó egy 46 nm-es, FELÚJÍTOTT ingatlan.

A társasház folyamatosan karbantartott, rendezett.Az ALAGSORI helyiség a tulajdoni lap szerint raktár, de a TELJES ÁTALAKÍTÁSNAK, a felújításnak köszönhetően lakássá/irodává átalakított.

Egy helyrajzi számon található kilenc ingatlan, osztatlan közös tulajdon ügyvéd által készített használat szerinti megosztással.Az ingatlanra további területhányad jut. (közös előtér 57 nm) Kiváló lehetőség, akár befektetés, vagy ingatlan kiadás céljából.

A hat ingatlan utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik.Az ingatlan irányára : 13,7 Millió7.sz. ingatlan : MOST 2018. októberében elkészült TELJES KÖRŰ műszaki FELÚJÍTÁSNAK köszönhetően az épületgépészet (víz- és villanyvezeték), a világítástechnika, a szaniterek, új burkolatok, új nyílászárók, valamint új konyhabútor és bejárati ajtó is beépítésre került. Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából és egy fürdőszobábólA konyharész, a fürdő kerámia járólappal, a szobák laminált parkettával burkoltak. Az ingatlan fűtése modern, energiatakarékos, elektromos rendszerű.Közvetlenül mellette (3.sz. ingatlan), a közös előtérből nyílik a másik hasonló adottságokkal rendelkező 62 nm-es, 2,5 szobás, amerikai konyhás lakás, iroda. Ennek a szuterén ingatlannak az ára 21,3 Millió Ft. A kettő akár egybe is nyitható, így egy 108 nm-es alapterületű, DUPLAKOMFORTOS ingatlan jöhetA közös előtérből nyílik a másik négy hasonló adottságokkal rendelkező amerikai konyhás ingatlan, az egyik 32 nm (4.sz. ingatlan), a másik 54 nm alapterületű (5.sz. ingatlan), a harmadik 66 nm (9.sz. ingatlan), a negyedik pedig 38 nm alapterületű (8.sz. ingatlan).

Az első szuterén ingatlannak az ára 13,9 Millió Ft, a második 19,3 Millió Ft, a harmadik 17,3 Millió Ft, a negyedik pedig 11,9 Millió Ft. A 4.sz. és az 5.sz. ingatlan akár egybe is nyitható, így egy 86 nm-es alapterületű, DUPLAKOMFORTOS ingatlan, iroda jöhet létre.A másik három ingatlan szintén utcai bejáratú, de közös előtérből nyílik. A legkisebb lakás, iroda 32 nm, a legnagyobb 53 nm alapterületű.Parkolási lehetőség az utcán, közterületen lehetséges.Kiváló infrastruktúra, kitűnő tömegközlekedés, közelben iskola, bank, rendelő, bevásárlási lehetőség, a Vásárcsarnok - minden megtalálható. Metró/busz/villamosmegálló a közelben, így a Belváros bármely pontja könnyen, gyorsan elérhető.Az ingatlant SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSEM alapján vettem nyilvántartásba!

Eladásra, kiadásra váró ingatlanát is rám bízhatja annak teljes körű ügyintézésével.

Hétvégén is várom érdeklődését, ha nem válaszolok a telefonra, amint tudom visszahívom. Állok rendelkezésére Viberen vagy Watsappon is.Fekvés: délkelet

Lakás állaga: jó állapotú

Ház állaga: jó állapotúÜgyintéző: Baczynski Eszter

Azonosító: Q/11-96

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018