Budapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobás
78 970 000 Ft
1,5 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobás
Budapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobás
79 M Ft
1,5 M Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 500 4467
ReferensNémeth Zoltán László
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Ferencváros, 2 szobás

52 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Elhelyezkedés, környezet
A tervezési terület Budapest IX. kerületében található a Soroksári út és Mester utca között, a Páli Szent Vince templom szomszédságában. A fejlesztési terület. 684 m2 alapterületű, összközműves saroktelek. Északi irányból a Haller utca, nyugati irányban a Nádasdy utca, déli irányból a Tóth Kálmán utca határolja. A szomszédos telkeken zárt sorú beépítésű ingatlanok találhatóak.
A terület egy átalakulásban lévő, fejlődő egység része, amely jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A főváros központi gócpontjai elérhető közelségben találhatók. A személy-gépkocsival történő megközelítés lehetősége mellett a területet érintően tömegközlekedési eszközök is rendelkezésre állnak. Hév, hajóállomás, autóbusz és villamos vonal halad a közelben.
A városon belüli kapcsolatok elemzése mellett kiemelendő a Boráros tér, Egyetemek közelsége. Emiatt a Budapest vonzáskörzetén belüli kapcsolatokat illetően is előnyös a terület elhelyezkedése. Ezek a kapcsolatok kiemelkedően fontosak, mind a leendő lakók, mind pedig az itt dolgozók szempontjából.
Építészeti kialakítás / Telepítés
A fejlesztés célja egy multifunkciós, hosszútávon fenntartható létesítmény kialakítása, kereskedelem és lakó funkciókkal. A teljes beruházás három ütemben épül, első ütemben az emeleteken összesen 262 lakás kap helyet, tárolókkal, közösségi helyiségekkel. Az épület mélygarázs-földszint-4-9 emelet kialakítású. A mélygarázs részen parkolók, tárolók, gépészet, a földszinten kereskedelem, az emeleteken lakófunkció létesül.Az épület szintjeit 3 lépcsőház (lépcső és felvonók) köti össze, melyek a lakóforgalom lebonyolítását szolgálják. A mélygarázs és a földszinti üzletterület között egy felvonó és egy mozgójárda biztosítja a közlekedés lehetőségét. A mélygarázsban az üzletet és a lakókat kiszolgáló parkolók, a térszínen a kereskedelmi területeket kiszolgáló fedett parkoló létesül
Fűtés-hűtés
A fűtés-hűtés korszerű, környezetbarát technológián alapszik: geotermikus energiát használó talajszonda rendszer kerül kiépítésre. A pinceszinten db hőfogadó állomás kerül kialakításra. A szabályozás helyiség-termosztátról működik
A hűtési-fűtési fogyasztás lakásonként kerül mérésre. A mérők lakásonként kerülnek elhelyezésre.A lakások fűtés hő mennyiségmérésének, és a hideg, ill. a meleg víz fogyasztásméréseinek távleolvasása M-BÚS rendszeren keresztül.
Villamos rendszer
A korszerű elektromos energiaellátás igényeit figyelembe véve alakítjuk ki az erős- és gyengeáramú hálózatokat. A világítási rendszerek a helyiségek funkciójának megfelelően, az előírt megvilágítási értékeket figyelembe véve készülnek, a világítótestek korszerű, energiatakarékos fényforrásúak.
Az épületgépészeti berendezések részére külön- külön erősáramú leágazást biztosítunk.
A lakások méretlen fővezetékei a tervezett elektromos felszállókon keresztül,függőlegesen vezetve csatlakoznak a szintenként kialakított fogyasztásméréshez.
Akadálymentesítés
Az épület lakószintjei funkciójukból adódóan nem igénylik az akadálymentesítést, azonban azok kerekesszékesek számára is használhatóak: a lépcsők mellett kerekesszékes használatra is méretezett felvonók, akadálymentes rámpák hidalják át a szintkülönbségeket. A földszinti bejárati és földszinti főbb közlekedő ajtók méretei akadálymentes forgalomra szabott méretekkel rendelkeznek, a kereskedelmi területek közönségforgalmi területei akadálymentes kialakításúak
Felvonók
Az épültben három lépcsőházhoz 2-2 lakossági felvonó tartozik, melyek közül 1-1 bútorszállításra is alkalmas. A felvonók minden lépcsőházban biztosítják a kerekesszékesek számára is a közlekedést. A kereskedelmi forgalom számára külön felvonó és mozgójárda készül a mélygarázs és a földszint között.
3. Lakások műszaki tartalma

Nyílászárók
Bejárati ajtó: furnér biztonsági ajtólap, tömör forgácslap betéttel, több ponton záródó zárszerkezet, kiemelés biztos pántok.
Beltéri ajtók: Fóliás felületű, papírrács/furatos forgácslap, építész tervek szerinti méretben, választható színben
Ablakok/erkélyajtók: műanyag tokszerkezetű bukó-nyíló ajtók és ablakok, 6 légkamrás profilrendszerrel, erkélyajtó esetében több ponton záródó vasalttal.

Padlóburkolat
Nappali, háló, gardrób: laminált parketta, szegélyléccel.
Előszoba, közlekedő, konyha, étkező, kamra: kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.
Fürdőszoba, WC: kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.
Erkély/terasz: fagyálló, csúszásmentes kerámia-gres padlólap, lábazattal, hálós fektetéssel.

Falburkolat/ falfelület
Falak, mennyezet: glettelt felületen 2 réteg diszperziós festés.
Fürdőszoba, WC: fürdőszobában ajtótok magasságig, WC-ben 1,5 m magasságig kerámia burkolat, hálós fektetéssel.
Konyha: 90 cm és 150 cm magasság között, 60 cm-es sávban kerámia csempeburkolat, hálós fektetéssel.

Fűtés-hűtés, vízellátás
Fűtés-hűtés vezetékek:A fűtés-hűtési rendszert elosztása, a lakásokig, aknában vezetett gerinc vezetékkel történik. Az aknában vezetett fűtési-hűtési gerinc vezetéket varrat nélküli acélcsőből,hegesztett kötésekkel készül. A fűtés-hűtés szerkezettemperálással (mennyezet), felületi fűtő, hűtő rendszer kiépítésével valósítjuk meg, a szerkezeten belül műanyag csővezetékek beépítésével (nyáron a csövekben keringetett hideg víz biztosítja a klimatizálást).

Szellőzés
Szellőztetett helyiségek: belső légterű (természetes szellőzéssel nem rendelkező) fürdőszoba és WC, kamra, gardrób
Vezeték: ventilátoros elszívó rendszer, gépi elszívás, strandokban fém szellőzőcsövekkel. Mellékhelyiségekben az elszívó ventilátorok a helyiségben elhelyezett világításkapcsolóról működnek, fürdőkben külön kapcsolóról vezérelhetők.
Légutánpótlás: külső nyílászárókba épített szellőzőkön vagy a külső nyílászárók zárószerkezetének bukó - szellőző állásba állításával történik

Szaniterek és szerelvények
Mosdókagyló: fehér, félporcelán, 60 cm széles, Alföldi vagy azzal egyenértékű
Kád: fehér akril kád, 160-170 cm hosszú, beépítve, csempézett előtétfallal, króm le- és túlfolyó szettel.
Csaptelep:króm, egykaros keverő mosdó- és kádtöltő csaptelep. Kád csaptelephez kézi zuhany szett fix fali tartóval.
WC:félporcelán, fehér hátsó kifolyású fali WC kagyló, rejtett, falba épített öblítőtartály, hosszú és rövid öblítést biztosító kétgombos kivitel.
Mosógép csatlakozó: falba szerelt szennyvíz-csatlakozási és hideg víz vételi lehetőséggel.
Mosogatógép csatlakozó: a mosogató kombi szelepén keresztül vízvételi lehetőséggel és szenny-vízelvezetési lehetőséggel, mely a Vevő által beépítésre kerülő mosogatótálca szifonjával együtt kezelendő (a mosogatótálca és a szifon nem része a műszaki tartalomnak).

4. Méreteltérés

A lakás alaprajzokon található méretek a vakolatlan, burkolatlan, nyers tégla- és beton falakkal, pillérekkel lettek számítva, a vakolat, burkolat ezeken a méreteken és alapterületeken csökkenteni fog.

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését kérem hívjon bizalommal a hét bármelyik napján! A kár hétvégén is!

  • összkomfortos
  • geotermikus
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023