Eladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, BudapestEladó, Budapest
Eladó, Budapest
34 800 000 Ft
966,7 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest
Eladó, Budapest
34,8 M Ft
966,7 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 443 2498
ReferensNagy Dezső
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Budapest

36 m2alapterület
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Belvárosban, a Vámház körúton, félúton a Kálvin téri M3-as és a Fővám téri M4-es Metro között, nagypolgári ház belső udvarára néző, igényesen kivitelezett, első emeleti, 36 + 17 nm-es galériázott garzonlakás eladó.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető. Az ablakok egy csendes belső udvarra néznek, nincs vele szemben másik lakás. Nem körfolyosós, csak három lakás nyílik a szinti folyosóról. Lift nincs, de tervezi a ház, fizikailag megoldható már.

A lakás négy méteres belmagassága lehetővé tette egy álló galéria kialakítását. A fürdőszoba (3,9 nm) négy méter belmagasságú és szellőztethető. A nappali (11,8 nm) felette az álló galériában hálószoba (6,9 nm), a konyha (14,1 nm) felett, pedig gardrób (8,3 nm) került kialakításra. A galériába felvezető lépcső egy 2,2 nm-es közlekedőhöz csatlakozik.

A nappaliban és dolgozó sarokban (6,2 nm) az eredeti fa parketták kerültek felcsiszolásra és lakkozásra. A galériába laminált burkolat került. Az előszoba- konyha és a fürdő járólapos burkolatot kapott. A fürdőszobában lévő cirkó szolgáltatja a fűtést és a meleg vizet.

A nyugalmat az ablakok belső fa spalettái, a biztonsági ajtó és az épület beléptető rendszere garantálja. A házba és a lépcsőházba való bejutáskor is szükséges a kód, vagy a proximity nyitókulcs használata.

A közös költség tartalmazza a víz költségét is, így 9720 Ft/hó, a villany és gázfogyasztás egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra. Saját vízóra is felszerelhető. A fűtés és a melegvíz egy évre mindössze 35 eFt gáz költséggel, több éves átlagban.

Az egyetemek gyorsan elérhetők (Corvinus, Bme, Elte, Sote) a lakásból, ezáltal előnyös vétel egyetemistáknak, vagy befektetőknek.

Infrastruktúra: A jó elhelyezkedésének köszönhetően Budapest bármely része hamar elérhető tömegközlekedéssel. A közelben található a híres Nagy Vásárcsarnok, az alapellátást biztosító boltok és egyéb szolgáltatások is könnyen elérhetők, akár gyalogosan, akár tömegközlekedéssel.

Közlekedés: Kálvin téri M3-as és a Fővám téri M4-es Metro 240 m-re van. A 2-es villamossal északi irányba a Margit híd Pesti lábához, vagy délre a Rákóczi hídig lehet eljutni. A 47, 48 és 49-es villamosokkal Budára több irányba, illetve a Deák Ferenc téri Metró csomóponthoz lehet eljutni.

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021