Eladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, BudapestEladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
Eladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
28 900 000 Ft
722,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
Eladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest
28,9 M Ft
722,5 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 20 590 1186
ReferensSzabó Balázs
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 1+1 szobás lakás, Ferencvárosban, Budapest

40 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest IX. kerületben, a Soroksári úton egy 43 nm-es, 1+1 szobás, jó állapotú, napfényes társasházi lakás.

A ház átlagos állapotú a múlt század elejének, közepének hangulatát tükrözi a nagy belmagassággal és belső körfolyosókkal. A frekventált hely ellenére csendes lakás, a falak teljesen megszűrik az utca zaját.

A lakás IV. emeleti, ablaka van a belső udvarra és utcára is. Ennek következtében a helyiségek szép, világosak, napfényesek. A hálószobában lévő álló galéria a nagy belmagasságnak köszönhetően további hasznos teret biztosít.

A lakásban lévő bútorok jó állapotúak. A társasház szépen karbantartott, a lakóközösség igényes és csendes, ebből kifolyólag a lakók szeretnek itt élni.

Az ablakok régi, dupla fakeretes ablakok.

A közös költség 15.000,- Ft, ez tartalmazza a vízfogyasztást is, így a lakás rezsije nagyon kedvező.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik; óvoda, általános iskola, középiskola, egészségügyi intézmény valamint bevásárló központ is található a közelben. A tömegközlekedés is kiváló számos autóbusz, villamosmegálló van a közelben.

Ajánlom ezt a kedves lakást azoknak, akik csendes helyen szeretnének lakni, de mégis közel a belvároshoz illetve azoknak is, akik meglátják a lakásban rejlő remek befektetési lehetőséget!

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal! Szükség esetén teljes körű ügyintézéssel (kedvezményes hitelkonstrukcióval, megbízható ügyvédi közreműködéssel) állok a rendelkezésére!

Referenciaszám: M203377
Szabó BalázsReferencia szám: M203377

  • összkomfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: 4.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021