Budapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakásBudapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
49 900 000 Ft
804,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás
Budapest eladó lakás
49,9 M Ft
804,8 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 659 8273
ReferensSzanto Ili
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás

62 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Megvételre kínálunk, a Ferenc Körúton a Corvin negyed szomszédságában, egy 62 nm-es első emeleti utcafronti erkélyes nappalival, valamint egy belső udvarra néző galériás hálószobával kialakított lakást.
A lakás teljeskörű felújításon esett át, a külső nyílászárói hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókra lettek cserélve, a belső ajtók, a hideg meleg burkolatok szintén cserélve lettek.

A lakás elrendezése:
A lakásba lépve az előtéren át jutunk el a konyhába, ahol egy modern fényes bézs színű konyha került beépítésre, gáz főzőlappal, és elektromos sütővel kombinált tűzhellyel, mind ez a vételár részét képezi.
A konyhában egy kamra helyiség is található, ami a hétköznapok során hasznos lehet.

A kilépve konyhából, a közlekedőn át nyílik a galériás hálószoba, amely a csöndes és világos belső udvarra néz, a galéria modern üveg korláttal kerül beépítésre, amely gyártás alatt van.

Tovább haladva a közlekedőn nyílik a fürdő és a wc előtere, a wc külön helíiségben van, az előtér remek teret biztosít egy beépített szekrény számára. A fürdőszoba kádas, igényes modern első olasz első osztályú olasz (Wenezia csempeszalon termékei) kerültek beépítésre, a mosógép kiállás szintén a fürdőszobában kapott helyet.

Majd a közlekedő végén található a tágas nappali, ahonnan nyílik, a ház egyetlen kör alakú körútra néző erkélye. A nagyméretű utcafronti erkélyajtó, valamint az ablakok, új redőnyökkel felszereltek.

Amennyiben a belvárosban keresi leendő otthonát, egy rendezett polgári társasházban, vagy netán könyen kiadható értékálló befektetést keres, jöjjön el és tekintse meg személyesen.

Megtekintés rugalmasan, a lakás kulcs nálam van, további felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Ferge Imre
HAZATALÁLÓ-INGATLANIRODA

  • Épület emelet: 1.

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020