Eladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobásEladó, Budapest, 2+1 szobás
Eladó, Budapest, 2+1 szobás
46 900 000 Ft
593,7 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Eladó, Budapest, 2+1 szobás
Eladó, Budapest, 2+1 szobás
46,9 M Ft
593,7 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 1 603 9324
ReferensPure Profitto Kft.
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 2+1 szobás

79 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A IX. kerület központi részén, a Boráros téren kínálunk eladásra egy 79 négyzetméteres, 2 + 1 félszobás, tágas, kifejezetten világos, az Angyal utcára néző lakást, egy jó állapotban lévő, folyamatosan karbantartott polgári téglaépületben. Bár az ingatlan a földszinten található, de az ablakok több mint 2 méter magasan helyezkednek el, így az utcáról egyáltalán nem lehet belátni. Az eredeti fa ablakok a tavalyi évben felújításon estek át, a helyükre hőszigetelt üvegtáblák kerültek. Remek alaprajzának köszönhetően több átalakítási lehetőséget is rejt magában. Könnyedén, falmozgatás nélkül 2+2 félszobás lakást lehet belőle kialakítani. A vállalkozóbb szelleműek pedig, a két bejárat miatt akár 2 különálló ingatlant is ki tudnak hozni belőle.

Központi elhelyezkedésének és könnyen alakíthatóságának köszönhetően saját és befektetési célra is tökéletes választás lehet.A környék kifejezetten előnyös, hiszen a közelben minden megtalálható, amire a hétköznapokban szüksége lehet a leendő tulajdonosnak - számos üzlet, bevásárlási, étkezési, valamint szórakozási lehetőség.

Tömegközlekedés szempontjából is kiváló, a központi elhelyezkedés és a Corvin-negyed közelsége miatt több buszjárat, a 4-6-os villamos és az M3-as metró is pár perces sétával elérhető.A hirdetés adatai tájékoztató jellegűek.Amennyiben a lakás felkeltette érdeklődését, keressen bennünket bizalommal.

  Hirdetés

  Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

  Hirdetés

  Környék bemutatása
  © 2021