Eladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobásEladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
44 000 000 Ft
676,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás
44 M Ft
676,9 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 646 5817
ReferensHalász Menyhért
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó lakás Budapest, 2 szobás

65 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

A IX. kerületben, Belső Ferencvárosban, a KINIZSI UTCÁBAN, a Bálnától pár perc sétára található,
65 nm-es, III. emeleti, 2 SZOBÁS (3 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ, JÓ ADOTTSÁGÚ) felújítandó lakás eladó.

A KÖRNYÉK:
A nagykörúton belüli, BELVÁROSI, CSENDES UTCA, parkkal, játszótérrel. Legfeljebb 15 perc sétával elérhető a Corvin Pláza, a M3-as metró és 4-6-os villamos megálló, Bakáts téri Általános Iskola, Lónyai utcai Református Gimnázium, DUNA, Bálna, 2-es villamos, Corvinus, Károli, SOTE, Pázmány, MOME egyetemek, és rengeteg bolt, közért, valamint kényelmi szolgáltatások.

HÁZ:
Egy szép állapotban lévő 100 éves díszes homlokzattal rendelkező négyemeletes épület. Egy nyugodt sziget a belvárosban, szép belső udvarral, KULTURÁLT LAKÓKÖZÖSÉGGEL, nemrég felújított lifttel, frissen festett körfolyosóval, új tetővel.

A LAKÁS:
A 65 nm-es, 2 szobás, északnyugati fekvésű, VILÁGOS, DE NEM NAPOS, FELÚJÍTANDÓ LAKÁS az épület harmadik emeletén helyezkedik el, lifttel is megközelíthető. A lakáshoz tartozó zárt folyosórészről jutunk be az előszobába. Szemben, egy bontható üvegfallal ellátott hall található. Balra van a nappali és az abból nyíló szoba. A bejárattól jobbra a konyha és egy hosszú, a lichthofra néző kamra. A halllból nyílik fürdő szoba, és a WC, mindkettőnek van ablaka.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK:
Régi fanyílászárók, faredőny, fűtés: cserépkálya (Héra). A kéménycsere az egész házban megtörtént, CIRKÓ KIALAKÍTHATÓ. 3 vízóra, új gázóra, és villanyóra. Vezetékcsere nem történt. A szobák EREDETI FAPARKETTÁSAK (csiszolható, nem recseg). Minden szolgáltató elérhető a házban. A nagy belmagasság miatt (3,9 m) miatt fekvőgaléria kialakítható.

A KÖLTSÉGEK:
A lakás fenttartási költségei: közös költség havi 18 000 Ft. Ezen felül az áram, gáz stb. közművek fogyasztás szerint.

PARKOLÁS:
A környék fizetős övezet, bejelentett lakcímmel parkolási engedély váltható.

Irányár: 44 MFt.

  • Épület emelet: 3.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021