Budapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadvaBudapest, IX. kerület cím nincs megadva
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
50 900 000 Ft
524,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva
50,9 M Ft
524,7 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 20 920 7137
ReferensMeleg Tímea Viktória
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Budapest, IX. kerület cím nincs megadva

97 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
felújítandó

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Budapest IX. kerületében a Meste rutcában egy 97 nm-es felújításra váró második emeleti 3+1 szobás lakás. Nagy előnye, hogy két lakássá alakítható, melyet már a házban többen is megtettek. Három nagyszoba ablakai az utcára néznek a kisszobáé a belső udvarra. Jelenleg elektromos fűtés van a lakásban, de a gázcsonk a bejárati ajtó mellet van így könnyen bevezethető. Befektetésre illetve 2-3 gyerekkel is ideális a lakás. Beköltözés előtt mindenképpen felkell újítani az egyik felét a másik 54 nm, lakható állapotban van ez 1+1 szobát jelent. A ház állapota belülről felújított a homlokzat felújítása tavasszal kezdődik.
A Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben további információra van szüksége vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
M181431

  • komfortos
  • elektromos
  • lift van
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020