Budapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteresBudapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteres
27 350 000 Ft
506,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteres
Budapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteres
27,4 M Ft
506,5 E Ft/m2
  • 7 fotó
  • Térkép
+36 30 495 3819
ReferensTakács Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás
Budapest eladó lakás, Újpest, Perényi Zsigmond utca, 54 négyzetméteres

54 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

IV. kerületben, a Perényi Zsigmond utcában eladásra kínálok, egy 2 szobás, 54 nm-es lakást. A csúsztatott zsalus, lift nélküli ház, 1969-ben épült, 4 emeletes, jó állapotú, saját, elkülönített zöld udvarral rendelkezik. A 15 lakásos társasházban a lépcsőház kulturált, rendezett, közös bicikli, babakocsi tároló is van. A lakás a második emeleten található, 2014-ben felújításon esett át. A kisebb szoba kivételével minden helyiség az előszobából nyílik. A konyhával szemben egy kis kamra is található,a fürdőszoba kádas, külön WC van. A tágas nagyszobához egy 4,3 nm-es loggia kapcsolódik, mely a ház csendes, fás udvarára néz. A fűtés gázkonvektoros, a közös költség 10.000.- Ft, mely tartalmazza a korlátlan hideg víz fogyasztást. A környéken a parkolás ingyenes, a tömegközlekedés kiváló. A közelben boltok, óvoda, iskola, étterem, egyszóval minden amire a hétköznapokban szükség lehet. Jöjjön, nézze meg minél hamarabb, ajánlom befektetésnek vagy saját lakásnak egyaránt!
További információért keressen bizalommal! M117195
Az OTP Bank Vevőinket szükség és igény esetén kedvezményes hitelkonstrukció lehetőségeivel támogatja az ingatlan megvételéhez. Teljes körű ügyintézéssel állunk az eladók és a vevők rendelkezésére, az ügyintézés irodánkban kérhető. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához hitel- lízing megoldásokat kínálunk. Hitelhez kapcsolódó CSOK ügyintézés, amennyiben az ügyfél a feltételeknek megfelel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, az adásvételhez kapcsolódó ügyek teljes körű intézésével! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Környék bemutatása
hirdetés
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)
Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján
© 2018