Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobásBudapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás
39 200 000 Ft
552,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás
Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás
39,2 M Ft
552,1 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 796 0562
ReferensMaglóczki András
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, 71 négyzetméteres, 2+1 szobás

71 m2alapterület
2 és fél szoba
panellakás
állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Eladó egy 71 m2-es, 2 és fél szobás, étkezős, panorámás panellakás Újpesten a Laborfalvi Róza utcában. A 7. emeleti, remek beosztású lakás egy jó állapotú, rendezett lakóközösségű és anyagi helyzetű társasházban található. A ház egyelőre nem esett át a panelprogramos felújításon, ennek ellenére homlokzata, bejárata, és lépcsőháza kifogástalan állapotban vannak. A tető és a lift felújítása a közelmúltban fejeződött be.

A lakásba egy saját használatú, biztonsági ráccsal ellátott, kamerával megfigyelt, zárt előtéren keresztül juthatunk be, ahol remekül elférnek a ritkábban használt dolgok, vagy akár kerékpár tárolására is alkalmas.

Az ingatlan kiváló beosztású, mindhárom külön bejáratú, keleti tájolású szoba az étkező/hall helyiségből közelíthető meg. Az erkélyre a világos és tágas nappaliból lehet kimenni, ahonnan szép időben zavartalan kilátás nyílik a műemléki védettség alatt álló, Újpest szimbólumaként ismert, több, mint 100 éves víztoronyra, valamint a Gödöllői dombvidékre és a Vác környéki hegyekre. A hálószobák nagyméretű ablakaiból szintén ezt a kilátást élvezhetjük. A nappaliban és a nagyobbik hálószobában klímaberendezést helyeztek el, mely nyáron az egész lakás hűvösen tartásáról nagyszerűen gondoskodik.

A néhány éve elkészült lakásfelújítás során a lakásban az összes beltéri ajtót, a villamos hálózatot, a hideg és a meleg burkolatokat, a külső nyílászárókat kicserélték és az ablakos konyhába modern, gépesített konyhabútort építettek.

Az ingatlan nagyon jó közlekedésű, üzletekkel remekül ellátott helyen van, a belváros busszal, metróval, de még vonattal is húsz percen belül elérhető, illetve autóval az M3-as, M0-ás autópálya is néhány perc alatt megközelíthető.

A lakás ideális választás akár több gyermekes családoknak, fiataloknak, de nagyon jó beosztása miatt jól jövedelmező hosszútávú befektetés is lehet.
Szép lakás, melyet eddigi tulajdonosai nagyon szerettek!

Érdemes megnézni, Hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.
immo1hu per adatvedelem
immo1hu slash adatvedelem

  • Épület emelet: 7.
  • Épület szint: 10. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021