Eladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobásEladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
62 300 000 Ft
798,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó, Budapest, 2 szobás
Eladó, Budapest, 2 szobás
62,3 M Ft
798,7 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 30 490 1591
ReferensVanik Zoltan
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó, Budapest, 2 szobás

78 m2alapterület
2szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

Tulajdonostól eladó Óbuda-Óvárosban, a Katonavárosi Amfiteátrum szomszédságában kétszobás 78nm-es tégla építésű lakás, mely egy 5 emeletes, körfolyosós, liftes tàrsashàz 3. emeletèn található, ablakai ès francia erkèlye nem a fűútvonalak felé, hanem a csendesebb Lajos utcára néznek.

Az előszobába egy 3 záras, több ponton záródó biztonsági ajtón jutunk be, ahol hatalmas beépített szekrény került kialakításra. A bejárati ajtótól jobbra nyílik a konyha, mellette tároló helység valamint egy külön mellékhelység talàlható. Tovàbb haladva balra nyílik a fürdőszoba, majd szemben a két szobába tudunk bejutni, melyek külön bejàratokkal rendelkeznek, de egybe is nyílnak. Prémium minősègű, 1,5 ève felszerelt Daikin lègkondicionáló rendszer biztosìtja a szobák hűtèsèt, ezek fűtèsre is használhatóak. A lakàs fő fütőrendszere gáz cirkó megoldású, melyet egy 5 éve vàsárolt Vaillant kazán biztosít a melegvízzel (fürdőszoba, konyha) együtt. Emiatt a kéménybélelés is megtörtént. Az utcafronti ablakok és erkélyajtó fa thermoplánokra lettek cserélve, a többi ablak műanyag thermoplánra. A szobák parkettázva vannak a többi helységben kőburkolatok.
A konyhában gáztűzhely, villanysütő, mosogatógép, beépített hűtőszekrény található. Gáz és villanyóra (3x16A) az előszobában, vízórák a konyhában és a fürdőben. A közös költség 13410 Ft. A parkolás vendégeknek fizetős hétköznap 8-18 óra között, helyi lakosok évi 3000 Ft-ért ingyenesen parkolhatnak.

Az ingatlan tehermentes, gyorsan költözhető, de egy esetleges esztétikai felújítás (festés, apróbb javítások) szükséges lehet, elrendezésének köszönhetően akár irodának is ideálisan kialakítható. A környéken jó a parkolási lehetőség, de teremgarázs bérlésére is van mód a szemben lévő Sun Palace-ben.

A házban remek étterem, fogászat és fodrászat működik, a közelben további kiemelkedően jó éttermek, üzletek, a házzal szemben éjjel nappali, óvoda, iskola, orvosi rendelő található, a közlekedés kiváló. Az Óbudai Egyetem (Villamosmérnöki kar, Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar) és más iskolák közelsége miatt befektetésnek is tökéletes választás! Különösen ajánlom zenét, házimozit kedvelő vevőknek, mivel az egyik szoba nem rendelkezik közvetlen szomszédokkal.

A lakáshoz saját tulajdonú zárható pincetároló is tartozik.

Kérem ingatlanosok ne keressenek.

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: 3.

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021