Új Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteresÚj Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteres
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteres
94 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteres
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteres
94,9 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 30 353 3495
ReferensSasaran-Kereki Katalin
Telefonálok

Hirdetés

Eladó lakás
Új Építésű eladó lakás, Budapest, Csillaghegyen, 84 négyzetméteres

84 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Új építésű
Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

PANORÁMA, KERTKAPCSOLAT, OKOS OTTHON a RÓKAHEGYEN!
Megvételre kínálunk egy tulajdoni lapon 84 m2-es, természetben 90 m2-es, Nappali + 2 hálószobás, örök panorámás, napfényes kertkapcsolatos társasházi lakást. Igény esetén az egyik hálószoba kettébontható, így Nappali + 3 hálószobássá alakítható.

Az otthon kényelméről az alábbi komfort funkciók gondoskodnak a teljesség igénye nélkül:

Kényelmes, kézre álló, minden főzni szerető ember álma egy panorámás konyha! Árad a napfény a pultra itt még akár a kézi mosogatásra is visszaszokik az ember. :)

A lakásban intelligens elektromos hálózat került kiépítésre (intelligens ház), amely tabletről, telefonról is vezérelhető. Minőségi Gira intelligens kapcsolókkal és elektromos alumínium redőnyökkel szerelve.

A lakók komfortjáról egy külső hőmérsékletérzékelős Vailant kazán gondoskodik fal, mennyezet és padlófűtésen keresztül adja le a hőt, mely egy klíma csatlakoztatásával hűtő funkciót is elláthat.

Ideális méretű parkosított kizárólagos kertje kiváló színtere lehet a család életének tavasztól őszig. Szuper gyermekjátszótérrel, fedett terasszal és egy igazi kerti szerszámos tárolóval rendelkezik, és még a locsolással sem kell foglalkozni, mert az automataöntöző rendszer ezt is megoldja helyettünk. Természetesen a kreativitást a növények ápolásában, cseréjében meghagyja nekünk.

A társasház 5 lakással, rendezett lakóközösséggel bír.

A lakáshoz tartozik egy nagyméretű (28 m2) teremgarázs hely egy pincei tároló (5m2) és egy kültéri parkoló hely, melyek további 8 millió forintba kerülnek.

A természet közelsége, a nyugalom és a biztonság mellett ugyanakkor a közelben számos infrastruktúra elérhető. Az ingatlantól néhány perces távolságra elérhető több bevásárlóközpont és élelmiszerüzlet (Csillag Center, Stop Shop, Culinaris, Lidl, Aldi, Interspar, stb.), a Római parti termelői piac, fürdőkomplexumok (Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő), sportpályák, éttermek, reggeliző helyek és a legfontosabb alapszolgáltatások (óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta).

Hívjon a részletekért még ma és nézze, meg mi mindent rejt még ez az ingatlan!

94900000 Ft

Referencia szám: M180859

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 1.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020