Eladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utcaEladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utca
Eladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utca
131 500 000 Ft
1,7 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utca
Eladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utca
131,5 M Ft
1,7 M Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Eladó 2+1 szobás lakás Csillaghegyen, Budapest, Pünkösdfürdő utca

76 m2alapterület
2 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

3. kerületben, a Self Store Plaza közelében vált eladóvá ez a csodálatos panorámájú penthouse jellegű lakás. A vételár tartalmazza a 2 teremgarázs beálló és a tároló árát is, illetve a bútorokat.
Az ingatlan rendkívül világos, köszönhetően a rengeteg ablakfelületnek, és a tájolásnak. A kivitelezés során magas minőségű anyagok kerültek beépítésre, a nyílászáróktól a szaniterekig. Az ablakokon elektromos redőny van, kivéve a teraszra nyíló ajtót. Mindenhol többféle világítási megoldást alakítottak ki. A konyhában minőségi gépek kerültek beépítésre, a sütő kényelmesen elérhető magasságban van. A nappali-konyha-étkező légterét nyáron klímaberendezés teszi kellemessé.

A fürdő és a WC külön helyiségben található, a WC-ben egy bidé és egy kézmosó is helyet kapott. A fürdőben, ahol kényelmesen elférünk, egy kád és egy épített zuhany is található.

Az első meleg tavaszi naptól késő őszig, tél elejéig a teraszon élhetjük mindennapjainkat, élvezve a napsütést és a csodálatos panorámát.

  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 9.

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021