Budapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladóBudapest 3+2 szobás lakás eladó
Budapest 3+2 szobás lakás eladó
119 000 000 Ft
875 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Budapest 3+2 szobás lakás eladó
Budapest 3+2 szobás lakás eladó
119 M Ft
875 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 364 1497
ReferensSzanics Gabriella
Telefonálok

Eladó lakás
Budapest 3+2 szobás lakás eladó

136 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
tégla építésű

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

LUXUS APARTMAN A TIMÁR UTCÁBAN!

 

III. kerületben, Óbudán, 136 nm-es, dupla teraszos, dupla komfortos 3 és 2 félszobás, nyugatifekvésű, belsőkétszintes, luxusminőségben kivitelezett lakás eladó, karbantartott, liftes társasházban.

 

Az lakást a lépcsőházból balra fordulva találjuk. Az ingatlant tágas és világos helyiségek jellemzik, melyek mind külön bejárattal rendelkeznek. Állagát tekintve minőségi anyagokat használtak a kivitelezés során, mely a Ligeti design + manufacture munkáját dicséri. Kőrisfapadló, minőségi gránit, valamint márvány járólapok, és burkolatokat használtak az egyedi kialakítás során, amely hűen tükrözi, a természetes anyagok harmóniáját. A lakás adottságának köszönhetően, nagy tágasterek, helyiségek lettek kialakítva. Tájolását tekintve, Észak-Nyugati, valamint, Dél-Nyugat és Dél-Keleti fekvésű ennek köszönhetően egésznap fényárban úszik. A társasház rendezett, környezetére igényes lakóközösség jellemzi.


 

Finanszírozás
A lakás készpénzzel és banki finanszírozással is megvásárolható. Hitellel kapcsolatban munkatársunk ingyenesen (készséggel) tájékoztatja Önt a jelenleg elérhető legkedvezőbb finanszírozási lehetőségekről.

 

Műszaki
A lakás jóállapotú és karbantartott, a nyílászárók minőségi fa, hő,- és három kamrás hangszigetelő ablakok.

A külön nyíló szobák kőrisfával vannak borítva, a vizes helyiségekben, márvány és gránit járólap található.

A lakás 136 nm-es, 3 külön nyíló szobából, és 2 félszobából áll, valamint két terasszal és egy kisebb francia erkéjell rendelkezik. Szintén hozzá tartozik még egy teremgarázsbeálló, és egy tároló helyiség, ezek külön megvásárolhatoak, a garázs ára: 5.500.000,- Forint. A táróló ára: 3.800.000,- Forint. 

Belmagasság 5.5 méter között 2.7 méter.

A fűtés saját cirkókazán, fogyasztás alapján történik. 

Közös költség: 26.784 Ft/ hó, mely az általános díjakat foglalja magába (felújítási alap, lakás alapfokú biztosítása, szemétszállítás, lift karbantartás és a közös helyiségek világításának és karbantartásának költségét, valamint a szemétszállítást.)

Vízóra: 2 db

A melegvíz és gáz kéthavonta kerül elszámolásra, a mérőórák fogyasztása alapján fizetendő.

 

Környék
Óbuda a III. kerület közkedvelt része. Közelben a Szentlélek tér, Flórián tér a Kolosi tér. A környéken kiváló éttermek, piac, élelmiszer boltok. Minden karnyújtásnyira. Közintézmények, posta, bank, óvodák és iskolák, találhatóak a ház vonzáskörzetében.

 

Közlekedés
A Duna mentén H5-ös HÉV Szentendre és a Batthyány tér vonalán. A ház közvetlen közelében elérhető, a Pacsirtamező utcában több buszjárat, a 9-s, 29-s, 109-s, 111-s, és a 923-s, 934-s, éjszakai buszjáratok, melyekkel a belváros könnyen és gyorsan megközelíthető.

 

Ajánljuk
Az ingatlant ajánlom, azoknak akik egy értéktartó befektetést szeretnének, valamint családoknak, és akiknek fontos az ízlésesen, és igényesen minőségi anyagokkal kialakított otthon, a jó lokáció, és a közlekedés. 
 

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 4.
  • Épület szint: 4. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021