Budapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobásBudapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobás
85 000 000 Ft
1,3 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobás
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobás
85 M Ft
1,3 M Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 207 2111
ReferensMoldván Erika
Telefonálok

Eladó lakás
Budapesti lakás eladó, Rómaifürdőn, Nánási út, 1+2 szobás

68 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó lakás leírása Jelentem a hirdetést

ÁLOMSZÉP LAKÁS, RÓMAI PART NÁNÁSI KERT LAKÓPARKBAN!

A közkedvelt Római parton, 2007-ben épült.ELADÓ egy földszinti kert kapcsolatos lakás, amely teljes felújításon, átalakításon esett át!

A lakás egy elkerített és őrzött 2 hektáros ősfás területen fekszik, 24 órás diszpécser szolgálattal. A parkban játszótér, fedett úszómedence grillezési/bográcsozási lehetőség található. A vételár tartalmazza a mélygarázsban található egy darab parkolót és 3nm-es tárolót. A római part 2 perc sétával elérhető. A 106-os busz megállója 2 percre, az aquincumi hévmegálló 10 percre van gyalog.

A lakás a földszinten található, nettó lakóterülete 68 nm, amerikai konyhás nappalival és jelenleg 2 hálószobával rendelkezik. Ennek köszönhetően egy lélegzetelállító méretű nappali tárul elénk, ahogy belépünk a lakásba.

A konyha minden igényt kielégít, mosogatógéppel, hűtővel, sütővel, elszívóval valamint elektromos, kerámialapos tűzhellyel felszerelt!
A nappaliból közelíthető meg a 120 nm-es kizárólagos használatú kert, amelyből közel 35 és 18 nm a burkolt terasz. Mind a nappaliból, mind a hálószobákból ki lehet menni a kertbe. Valamennyi ajtó és ablak elektromos redőnnyel van szerelve.
A fedett teraszon található egy kétfunkciós szauna is (infra és finn), illetve a terasz mellett, egy vízforgatós merülő medencét is kialakított a tulajdonos. Gyönyörű, dús bokrok veszik körbe a kertecskét.

A lakás újszerű állapotnak örvend, beépített és teljes körűen gépesített konyhával rendelkezik. Igényes padlóburkolattal, beépített szekrényekkel, kerül átadásra.
A hűtésről a nappaliban elhelyezett klíma egység, melynek a kültéri egysége a teraszra került.

A házban lift üzemel, lakásban a riasztó rendszer is kiépítésre került.
Fűtés, melegvíz házközponti, mérőórával, egyéni elszámolással.
Közös költség:35.000 ezer ft

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: földszint

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
© 2021